Articolele din categoria ACTUAL:

Evaluare Națională 2024. Care sunt cele mai vânate licee din Capitală. Mediile cu care s-a intrat în 2023: presiune uriașă pe elevi/ Arhivă foto
Evaluare Națională 2024. Care sunt cele mai vânate licee din Capitală. Mediile cu care s-a intrat în 2023: presiune uriașă pe elevi
Numărătoarea inversă a început! Elevii de clasa a VIII-a se pregătesc intens zilele acestea pentru Evaluarea Națională (EVN) 2024, un examen cu o miză uriașă. Anul acesta, Evaluarea Națională se va desfășura în perioada 25-28 iunie, conform calendarului publicat de Ministerul Educației. Accesul la cele mai râvnite licee din Capitală de către elevi nu este, însă, deloc ușor, dacă ne uităm la ultimele medii de admitere de anul trecut. În top se află Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu, dar există alte cel puțin 8 licee și colegii unde mediile de admitere au fost de peste 9,50. Află care sunt acestea!
Cozmin Gușă
Cozmin Gușă: Legătura dintre Coldea-Rama, începută încă din studenție. Implicarea politicianului albanez în RĂSTURNAREA regimului de la Teheran
Cozmin Gușă a făcut dezvăluiri fără precedent în exclusivitate la Realitatea PLUS. Analistul politic spune că Edi Rama găzduiește în Albania trupe de teroriști care au ca scop răsturnarea regimului de la Teheran, capitala Iranului. Gușă a mai vorbit și despre studiile lui Edi Rama. Politicianul ar fi studiat în România și l-ar fi cunoscut încă de pe atunci pe Florian Coldea, care i-a fost recent consilier. 
Sfantul Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor
Sărbătoare 20 iunie: Zi mare în calendarul ortodox din România. Ce sfânt este pomenit astăzi
Sfantul Mucenic Metodie a imbratisat viata monahala inca din tinerete. Pentru viata sa curata si bineplacuta lui Dumnezeu a fost chemat la arhierie, fiind numit  Arhiepiscop al cetatii Patarelor din Licia. Sfantul Mucenic Metodie a fost un adversar al ereziei lui Origen. S-a savarsit muceniceste in cetatea Chalcis din Siria, pe vremea imparatului Aurelian. Sfantul Mucenic Metodie a prorocit caderea Constantinopolului.
David Popovici, campion european la înot: a căștigat medalia de aur. Modestia tânărului după victorie
David Popovici, campion european la înot: a căștigat medalia de aur. Modestia tânărului după victorie
David Popovici a demonstrat încă o dată de ce este considerat unul dintre cei mai promițători înotători ai României, reușind să câștige medalia de aur la Campionatele Europene de înot din 2024, la proba regină, 100 de metri liber. Performanța sa impresionantă de 46.88 de secunde l-a adus din nou în lumina reflectoarelor, dar tânărul sportiv a rămas modest și concentrat pe ceea ce contează cu adevărat pentru el.
7 boli pe care le poți lua de la pisica sau câinele tău
7 boli pe care le poți lua de la pisica sau câinele tău. Când e cazul să intri în alertă
Viața fără animale ar fi extrem de plictisitoare și de tristă. Dacă ai și tu un animal de companie, atunci cu siguranță îmi vei da dreptate. Prietenul tău blănos te face să zâmbești chiar și atunci când ești supărat, bolnav sau ai probleme. Fie că este vorba de pisica blocată într-o cutie sau de zâmbetul larg al câinelui care te așteaptă atunci când ajungi acasă, animalele ne fac viața mai frumoasă!