Articolele din categoria ACTUAL:

Trucurile prin care supermarketurile te păcălesc să cumperi mai mult
Trucurile prin care supermarketurile te păcălesc să cumperi mai mult. La ce să fii atent, ca să nu ajungi cu portofelul gol la ieșirea din magazin
De la cardurile de fidelizare până la așezarea pe rafturi, de la lipsa ferestrelor către exterior până la schimbare poziției unor produse esențiale, supermarketurile folosesc toate strategiile de manipulare subliminală pentru a neface să petrecem cât mai mult printre rafturi, să cumpărarăm cât mai mult și să revenim cât mai des. Iată câteva dintre trucurile folosite.
România a donat Ucrainei un sistem de rachete Patriot. Foto: Profimedia
Secretarul general NATO și Ambasadorul Marii Britanii în România, mesaje după ce România a donat Ucrainei un sistem de rachete Patriot
Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a salutat joi decizia României de a dona Ucrainei o baterie de rachete antiaeriene Patriot, considerând-o "foarte necesară" pentru consolidarea apărării aeriene a teritoriului ucrainean în faţa atacurilor Rusiei. La rândul său, Ambasadorul Marii Britanii în România, Giles Portman, a apreciat, joi, decizia Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) privind donarea unui sistem Patriot către Ucraina, afirmând că prin această hotărâre România demonstrează că este un aliat foarte important şi puternic.
Horoscopul zilei, 21 iunie 2024
Horoscopul zilei, vineri 21 iunie 2024. Zi de adunat roadele pentru eforturile din ultima perioadă. Trei zodii vor avea mai mult noroc decât își pot imagina
A venit și momentul ca Luna Plină în Capricorn să strălucească limpede pe cer în horoscopul zilei de mâine, 21 iunie 2024. Acum se arată roadele pentru progresele și eforturile pe care le-ai depus constant în ultima perioadă. Dacă ai făcut totul ca la carte, pregătește-te pentru „poame îmbelșugate”, dar dacă ai tras chiulul de la îndatoriri, să știi că o să tragi și ponoasele.
Secretul nutritiv al cafelei amestecată cu ou
Secretul nutritiv al cafelei amestecată cu ou: De ce ar trebui să îți începi ziua cu această combinație perfectă
Cafeaua cu ou, o combinație a două dintre cele mai populare și apreciate nutriente din lume, pare să fie un miracol pentru sistemul nostru imunitar și pentru sănătatea noastră generală. Dar este adevărat că beneficiile cafelei cu ou nu se opresc aici. Acest amestec de energizant și de proteină este un mod excelent de a începe ziua, dar și de a ne menține în stare de bună dispoziție pe toată durata acesteia.
Anca Alexandrescu îl acuză pe Coldea că a dorit să compromită imaginea SRI Exclusiv
Anca Alexandrescu îl dinamitează pe Florian Coldea cu un răspuns oficial al SRI: Nu sunteți doar ticălos, ci și mincinos
Jurnalista Anca Alexandrescu i-a livrat o nouă informație devastatoare generalului în rezervă Florian Coldea. Un punct de vedere transmis de către Biroul de Presă al SRI, la solicitarea Realitatea Plus, pare să contrazică explicațiile din comunicatul fluviu al lui Florian Coldea, privind o serie de restricții pe care ar fi fost obligat să le respecte la trecerea în rezervă. De precizat că echipa Culisele Statului Paralel a solicita aceste lămuriri în data de 17 iunie, înainte ca fostul număr 2 în SRI să transmită un amplu punct de vedere, dar a primit răspunsul pe 20 iunie.
Clinicile de celule stem lovesc în buzunarele celebrităților
Clinicile de celule stem lovesc în buzunarele celebrităților. Cum a ajuns Sânziana Buruiană bună de plată, după ce nu a putut să rezilieze contractul
Celulele stem au devenit un subiect foarte discutat în ultimii ani, promițând soluții revoluționare pentru numeroase afecțiuni și probleme de sănătate. Cu toate acestea, există și practici ale unor clinici de specialitate care în contractele lor maschează o serie de „ușițe” prin care îi poate lăsa pe clienți fără mari sume de bani în cont. Recent, fosta prezentatoare tv Sânziana Buruiană a fost acționată în judecată de clinica unde i-au fost stocate celulele stem recoltate la nașterea primei fiice, Izabela.
Horoscopul dragostei, săptămâna 24 - 30 iunie
Horoscopul dragostei, săptămâna 24 - 30 iunie. Săptămâna revelațiilor în plan amoros. Patru zodii își vor da seama cine este alesul
În acestă perioadă, zodiile au șansa să trăiască povești de iubire într-o feerie cum doar în basme există! Ca de obicei, relațiile lor vor fi influențate și acum de evenimentele astrale. Partea bună este că multe persoane vor avea ocazia să simtă fiorii iubirii și să își dea seama lângă cine vor să își petreacă restul zilelor.
Președintele Vladimir Putin și min. Apărării, Serghei Șoigu (foto: Kremlin)
Rusia amenință România că va ajunge la ”coșul de gunoi al istoriei”. Amenințările Kremlinului devin tot mai directe
Deputații ruși își vor "suspenda" calitatea de membri în Adunarea Parlamentară a OSCE, supărați că România nu le-a acordat vize pentru a participa la reuniunea organizației, scrie publicația rusă Pravda. Mai mulți politicieni au lansat o serie de afirmații revanșarde, sugerând că toți cei care acum sunt împotriva Kremlinului vor avea de suferit în viitor. 
Președintele a dat de înțeles că nu-l interesează când au loc alegerile (Inquam)
Ciolacu s-a certat cu Iohannis în timpul ședinței CSAT, din cauza datei alegerilor prezidențiale - SURSE
Este scandal total între palate. Potrivit unor surse citate de Realitatea Plus, premierul Marcel Ciolacu s-a certat joi cu președintele Klaus Iohannis în timpul ședinței CSAT. Totul ar fi pornit de la data alegerilor prezidențiale. La scurt timp după acest episod, liderii Coaliției ar fi decis ca acestea să rămână în luna septembrie, așa cum voiau liderii social- democrați. 
Gușă: Decizia de donare a sistemului PATRIOT este mortală pentru România
Gușă: Decizia de donare a sistemului PATRIOT este mortală pentru România, de azi suntem în război și mare pericol. Iohannis, Ciolacu, Geoană, la groapa de gunoi a istoriei!
România va dona Ucrainei un sistem de rachete PATRIOT! Decizia a fost luată în această după-amiază, în cadrul ședinței CSAT. Tot astăzi, președintele Klaus Iohannis a anunțat și retragerea candidaturii sale pentru șefia NATO și susținerea pe care i-o va acorda România lui Mark Rutte pentru funcția de secretar general al NATO. Într-o intervenție la Realitatea Plus, analistul politic Cozmin Gușă, candidat independent la alegerile prezidențiale, a prezentat care sunt consecințele extrem de grave și imediate ale deciziei CSAT în contextul geopolitic în plin dezechilibru din acest moment.
Peste 70% din carnea de pui de la o rețea de supermarketuri foarte populară printre români „este contaminată cu germeni rezistenți la antibiotice”
Peste 70% din carnea de pui de la o rețea de supermarketuri foarte populară printre români „este contaminată cu germeni rezistenți la antibiotice”. Raport devastator la nivel european
O mare parte din carnea de pui de la Lidl este contaminată cu germeni rezistenți la antibiotice. O analiză microbiologică la nivel european, promovată de mai multe organizații pentru drepturile animalelor, inclusiv Observatorul pentru bunăstarea animalelor (OBA) din Spania, indică faptul că peste 70% din carnea de pui vândută la Lidl conține bacterii rezistente la antibiotice.