Articolele din categoria ACTUAL:

Manele la un festival de mâncare din Germania. Foto: Captură TikTok
Manele la un festival de mâncare din Germania. Videoclipul care a împărțit internetul în două
După recentul scandal de pe Arena Națională, unde cântărețul de manele Babasha a fost huiduit de fanii Coldplay, un nou videoclip vine să încingă spiritele. Un român a publicat pe TikTok o filmare la un festival de mâncare stradală din Germania unde oamenii savurează mâncarea oferită de vânzători, fără să pară că le pasă de manelele care se auzeau pe fundal și de formația de lăutari care încerca să animeze atmosfera.
Cererea pentru lucrătoare sexuale a crescut în Germania, odată cu campionatul Euro 2024
Cererea pentru lucrătoare sexuale a crescut în Germania, odată cu campionatul Euro 2024. Autoritățile, nevoite să găsească soluții „de avarie”
Organizarea Campionatului European i-a costat, cu siguranță, destul de mult pe nemți, însă și încasările sunt pe măsură. Cu toate acestea, autoritățile din orașele gazdă ale campionatului de fotbal se văd nevoite, odată cu venirea în număr mare a suporterilor, să găsească soluții pentru cererea mult prea mare pentru prostituate, cerere care depășește oferta locală.
Friedrich Wibbeling a realizat singura fotografie color a tragediei (sursă: https://www.muzeuldefotografie.ro)
19 iunie 1987. Cum a fost demolată Biserica "Sfânta Vineri", la ordinul Elenei Ceaușescu. Bucureștenii au asistat îngroziți, ținuți la distanță de milițieni și securiști - FOTO/VIDEO
19 iunie 1987 a fost o zi neagră în istoria Bucureștiului și în inimile credincioșilor. La ordinul cuplului Ceaușescu a fost pus la pământ unul dinte cele mai reprezentative lăcașuri de cult din Capitală, Biserica „Sfânta Vineri” - Herasca. În timp ce buldozerele dărâmau zidurile, preotul paroh încerca să salveze obiectele sacre, iar credincioșii asistau împietriți, ținuți la distanță de cordoane de milițieni și securiști. Se spune că muncitorii n-ar fi vrut să participe la sacrilegiu și că ar fi fost aduși deținuți. La scurt timp după tragedie, liderii Bisericii se lăudau cu „îndatorirea de mare răspundere de a ne îngriji de cerințele duhovnicești ale tuturor fiilor sfintei noastre Biserici”.
Judecătorul Stan Mustață a murit în 2018, după ce a fost mutat prin mai multe penitenciare  Exclusiv
Moartea învăluită în mister a judecătorului Stan Mustață. Avocata Lorette Luca lansează acuzații dure la adresa Statului Paralel
Statul paralel din România a făcut zeci de victime și a căpușat afacerile românești. Cazul Judecătorului Stan Mustață rămâne și astăzi învăluit în mister. Moartea sa a fost una controversată, în spatele gratiilor, după ce a fost plimbat de la un penitenciar la altul. Avocata Lorette Luca, cea  care l-a reprezentat pe magistrat în timpul procesului, a lansat o serie de acuzații grave la adresa sistemului.
Naționala României, la sfârșitul meciului cu Ucraina. Foto: Profimedia
Au apărut țepele cu bilete pentru meciurile la Euro 2024. La ce trebuie să fie atenți microbiștii
O nouă escrocherie face ravagii în rândul fanilor fotbalului. Escrocii profită de entuziasmul suporterilor și de dorința acestora de a fi prezenți la meciurile de fotbal pentru a-i înșela cu bilete false sau vândute cu prețuri exorbitante. Astfel, bucuria întâlnirii cu jucătorii preferați sau a vederii din tribune a meciurilor de pe teren devine rapid o dezamăgire pentru cei căzuți pradă acestor înșelăciuni.
David și-a ucis soția de față cu cei 3 copii. S-a enervat când a găsit anumite mesaje în telefonul femeii de 40 de ani
David și-a ucis soția de față cu cei 3 copii. S-a enervat când a găsit anumite mesaje în telefonul femeii de 40 de ani
David Thomas Blyth, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din Scoția, și-a ucis soția în propria lor locuință din Ankara, capitala Turciei, pe data de 11 iunie 2024. Motivul acestei tragedii este descoperirea unor mesaje în telefonul soției sale, Victoria. Deși natura exactă a mesajelor nu este cunoscută, ele au declanșat o dispută violentă care a dus la un final tragic.