Articolele din categoria ACTUAL:

Generalului negru și-a încheiat colaborarea cu Academia Națională de Informații
Coldea a rămas profesor la SNSPA. Ce le predă studenților profesorul inculpat al Statului Paralel?
Florin Coldea continuă să predea la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, chiar dacă este pus sub acuzare de procurorii anticorupție pentru trafic de influență în justiție. Fostul șef din servicii va merge și în acest an în fața studenților înscriși la programul de master Securitate și Diplomație pentru a preda Instituții române de securitate națională, potrivit Realitatea Plus și Culisele Statului Paralel.
Nicolae Ciucă a dezvăluit cu cine ar vrea să facă o coaliție
Nicolae Ciucă a dezvăluit cu cine ar vrea să facă o coaliție. PSD este exclus: „M-a dezamăgit Marcel Ciolacu”
Într-o declarație recentă, Nicolae Ciucă, liderul Partidului Național Liberal (PNL) și-a dezvăluit intențiile în ceea ce privește o mutare strategică pe scena politică românească. Aflat în fața unor provocări politice semnificative, Ciucă a declarat că a fost profund dezamăgit de atitudinea lui Marcel Ciolacu și a PSD-ului, evidențiind o deteriorare a relațiilor dintre cele două formațiuni.
Un ONG din România a primit puteri sporite în fața Meta, Google sau TikTok pentru eliminarea conținutului digital ILEGAL
Un ONG din România a primit puteri sporite în fața Meta, Google sau TikTok pentru eliminarea conținutului digital ILEGAL
Organizația Salvați Copiii a devenit primul „notificator de încredere” din România în domeniul conținutului online ILEGAL privind minorii. Acest statut înseamnă că atât giganții Meta, Google sau TikTok, dar și furnizorii mai mici din România vor fi obligați să trateze cu prioritate și să ia o decizie privind notificările acestui ONG, în caz contrar riscând amenzi usturătoare. 
O vedetă face praf celebra ciocolată Dubai
O vedetă face praf celebra ciocolată Dubai: „O bălărie grețoasă, un fîneț amestecat cu ciocolată!”
În ultima vreme, ciocolata Dubai a devenit subiectul de discuție pe rețelele de socializare, atrăgând atenția gurmanzilor datorită aspectului său extravagant și a ingredientelor neobișnuite. Totuși, recent, o vedetă a descris-o ca fiind „o bălărie grețoasă, un fîneț amestecat cu ciocolată”, lăsând loc pentru o dezbatere aprinsă între susținătorii și detractorii acestei delicatese. Devine evident că, în ciuda popularității sale în rândul bloggerilor și influencerilor, părerile despre acest nou trend culinar sunt extrem de variate.
Noi drepturi pentru angajați, după modificările la Codul Muncii
Noi drepturi pentru angajați, după modificările la Codul Muncii. Ce amendă riscă patronul care nu plătește salariile la zi
O nouă modificare importantă în Codul Muncii aduce schimbări majore pentru angajatori, în special în ceea ce privește plata la timp a salariilor. Președintele Klaus Iohannis a promulgat recent o lege care prevede sancțiuni severe pentru întârzierile salariale nejustificate, oferind angajaților o protecție sporită în fața abuzurilor legate de drepturile lor financiare.
Diana Șoșoacă și-a depus de două ori candidatura Exclusiv
Documentul CCR în cazul respingerii candidaturii Dianei Șoșoacă. De ce i-au invalidat judecătorii înscrierea în cursa pentru Cotroceni? DOCUMENT
Realitatea Plus a prezenta pasaje din documentul pe care îl pregătesc judecătorii CCR privind invalidarea Dianei Șoșoacă pentru candidatura la Cotroceni. Magistrații au dezbătut ore întregi motivarea în privința europarlamentarului, iar în document se regăsesc atât motive legate de discursul public, cât și legate de documentele în baza cărora s-a solicitat înscrierea în cursa prezidențială. Motivarea, potrivit acelorași surse, ar avea peste 21 de pagini.