Articolele din categoria ACTUAL:

Valoarea contractului este de peste 900 de milioane de euro
Armata română va primi autovehicule blindate 4 x 4 produse de Otokar Defence, din grupul Koc, care deține și Ford România
Otokar livrează și produce în România autovehicule tactice blindate 4 x 4. Firma face parte din grupul Koc care deține în România, printre altele, Ford Craiova si Arctic Găiești. În urma acestei dezvoltări în domeniul militar, acesta va fi unul dintre cei mai importanți investitori străini din România. Autovehiculele se vor produce în cooperare cu firme private românești specializate in producerea de tehnologie militară.
Un nou atac sângeros a avut loc în Israel: Un MORT și mai mulți răniți, la un an de la atentatul celor de la Hamas
Un nou atac sângeros a avut loc în Israel: Un MORT și mai mulți răniți, la un an de la atentatul celor de la Hamas
Un nou atac sângeros a avut loc în Israel, la câteva zile de când Iran a lansat rachete hipersonice Fatah. Atenție, vă avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional. Un om a murit și alți nouă au fost răniți, după ce două bande de mafioți au tras mai multe focuri de armă într-un magazin din centrul unui oraș din sudul Israelului. Astăzi, pe 7 octombrie, se împlinește un an de la atentatul sângeros pus la cale de gruparea Hamas în Israel. 
Daria Gusa: Sondajele demonstrează că 40% dintre americani plasează politica externă ca prioritatea numărul unu în alegeri.
Daria Gușă: „Israelul în mare dificultate, scutul IRON DOME a fost străpuns!”
Cu toții am aflat până acum că Hassan Nasrallah, liderul Hezbollah, a fost omorât de către Mossad, serviciul secret Israelian, săptămâna trecută. Israelul l-a ucis pe Nasrallah la doar o zi după ce acesta a reafirmat explicit că Hezbollah nu va abandona niciodată Gaza pentru vreo înțelegere care să permită genocidul și epurarea etnică, dar și pentru că în planul „mai marelui Israel” (Greater Israel) s-a aflat întotdeauna și teritoriu Libanului de sud, nu doar teritoriul palestinian.
Momentul în care hoții de bancomate din Arad reușesc să evadeze. Atenție la escroci: noua schemă de furt
Momentul în care hoții de bancomate din Arad reușesc să evadeze. Atenție la escroci: noua schemă de furt
Au apărut primele imagini cu momentul în care cei doi spărgători de bancomate din Arad fug chiar de sub nasul oamenilor legii. Indivizii erau escortați de doi agenți către instanță pentru a le fi prelungită măsura arestului preventiv. Pe unul dintre hoți, politistii au reușit să îl prindă imediat, însă, cel de-al doilea a reușit să parcurga mai bine de 20 de kilometri, înainte să fie dus în arest din nou.