Articolele din categoria ACTUAL:

Generalul negru este vizat de o serie de acuzații grave
Un nou dosar pentru gruparea generalilor Coldea și Coldea. Ar fi intervenit și în dosarul primarului din Rovinari -COMUNICAT OFICIAL
Noi acuzații pentru gruparea generalilor Coldea și Dumbravă. Aceștia sunt acuzați că ar fi intervenit și în dosarul primarului din Rovinari, potrivit Realitatea Plus. Florian Coldea, Dumitru Dumbravă și Doru Trăilă sunt acuzați de trafic de influență, iar cei 3, împreună cu Dan Tocaci, sunt vizați și de acuzația de constituirea a unui grup infracțional. Luni, șeful Statului Paralel a fost convocat de procurorii DNA la ceea ce el le-a relatat jurnaliștilor ca fiind "o discuție". În fața anchetatorilor au ajuns avocatul Doru Trăilă, generalul Dumitru Dumbravă și afaceristul Dan Tocaci. Surse judiciare susțin că astăzi se va prelungi controlul judiciar pentru cei 4 în dosarul deschis după denunțul formulat de Cătălin Hideg.
Țeapa de care au parte turiștii români odată ajunși pe litoralul bulgăresc. Foto: Profimedia
Țeapa de care au parte turiștii români odată ajunși pe litoralul bulgăresc. Ce uită autoritățile să informeze. „Nu ne interesează, la noi trebuie să știi legea”
Din ce în ce mai mulți dintre turiștii români aleg să-și petreacă vacanța pe plajele sălbatice din Bulgaria, în căutarea unei atmosfere liniștite și relaxante, departe de aglomerația specifică altor destinații turistice. Însă, în ciuda beneficiilor oferite de aceste locuri, există și anumite riscuri pentru cei care aleg să se îndrepte spre litoralul bulgăresc, iar aceste riscuri sunt, paradoxal, generate de către autoritățile din Sofia.
Politicile PSD de susținere a firmelor românești duc exporturile din 2024 la peste 100 miliarde de euro
Politicile PSD de susținere a firmelor românești duc exporturile din 2024 la peste 100 miliarde de euro
În 2024, datele statistice estimate arată că România va depăși pragul de 100 de miliarde de euro în exporturi, Față de anul anterior, acest nivel înseamnă o creștere de 7,5%, un rezultat excelent în contextul economic și geopolitic actual. Aceste cifre record evidențiază eficiența și succesul politicilor economice promovate de Partidul Social Democrat (PSD) pentru susținerea firmelor românești și a producției locale exportate.
Revoltător: sute de tineri așteaptă trenul la Costinești în soare, pe o căldură infernală! Reacția haluciantă a CFR / Captură Reporter Neptun TV
Revoltător: sute de tineri așteaptă trenul la Costinești în soare, pe o căldură infernală! Reacția haluciantă a CFR - FOTO& VIDEO
Sute de tineri, cei mai mulţi participanţi la festivalul "Beach, Please!", au fost nevoiţi să aştepte trenul în soare, luni, pe peronul haltei CFR din Costineşti, în condiţiile în care nu există copertină şi niciun loc cu umbră în staţia de cale ferată de pe litoral. Oficialii CFR afirmă că regretă situaţia şi transmit scuze, subliniind că halta Costineşti, alături de cea de la Neptun, se află într-un proces de modernizare.