Articolele din categoria ACTUAL:

Clipe de panică pe șosea: o mașină a ars ca o torță pe A1 București-Pitești! Imagini uluitoare / Foto: Breaking News Giurgiu
Clipe de panică pe șosea: o mașină a ars ca o torță pe A1 București-Pitești! Imagini uluitoare
Scene șocante pe șosea. O mașină a luat foc la km 42 al A1 București-Pitești. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Conducătorul autorismului și-a dat seama că mașina are o problemă, a oprit pe banda de urgență și a coborât imediat, împreună cu pasagerul care îl însoțea. Incidentul s-a petrecut duminică după-amiază. În mediul online au apărut imagini uimitoare cu mașina, care a devenit un simplu morman de fiare, în urma incendiului. 
Dan Tocaci, omul-cheie din rețeaua lui Coldea, la poliție. Cum acționa/ Arhivă foto
Dan Tocaci, omul-cheie din rețeaua lui Coldea, la poliție. Cum acționa
Dan Tocaci, unul dintre pionii principali ai rețelei coldiste, ajunge din nou la secția de poliție pentru a semna controlul judiciar. Acesta a dispus mai multe decizii cu forța în compania Romprest prin intermediul statului paralel. Inclusiv tatăl lui Dan Tocaci a fost angajatul generalului Virgil Măgureanu timp de mai mulți ani. Între timp, tot mai multe probe importante se află pe masa procurorilor anti-corupție. 
Discurs halucinant din partea lui Andrew Tate: cum explică tentativa de asasinare a lui Trump
Discurs halucinant din partea lui Andrew Tate: cum explică tentativa de asasinare a lui Trump
Delir fără limite din partea lui Andrew Tate! Controversatul influencer a încercat să lege atacul asupra lui Donald Trump de propria sa poveste pe care o promovează de ani buni pe internet. Tate pune tentativa de asasinat pe seama unei conspirații care încearcă să-i interzică pe oamenii ca el și Trump. Ambii au trecut prin pușcărie și s-au confruntat cu restricții pe rețelele de socializare de-a lungul timpului. Andrew Tate nu se ferește să-i facă chiar și campanie lui Donald Trump. 
Dumitru Dragomir/ Arhivă foto
Dumitru Dragomir, revoltat după festivalul controversat: "Peste 5-10 ani, tinerii noștri vor fi terminați psihic". PERICOLUL la care se expun
Dumitru Dragomir, revoltă uriașă după festivalul controversat unde s-au cântat melodii cu mesaje obscene sau care par a promova drogurile. În exclusivitate la Realitatea PLUS, acesta a transmis un mesaj dur. Dumitru Dragomir susține că organizatorii festivalului "Beach, Please!" trebuie trași la răspundere, iar părinții ar trebui să se ocupe cu maximă atenție și responsabilitate de educația copilului. 
French Montana și Andrew Tae, la Beach, Please!/ Captură video
Noi controverse la „Beach, Please!” Andrew Tate, judecat pentru viol și trafic de persoane, chemat pe scenă de rapperul French Montana: mesajul subliminal transmis tinerilor
Noi controverse în ultima noapte de festival de pe litoral! După ce rapperul Wiz Khalifa s-a drogat pe scenă în fața a mii de tineri, a fost rândul unui alt personaj controversat să își facă apariția. Andrew Tate, influencerul britanic acuzat de procurori de viol și trafic de persoane, a venit la festival la invitația cântărețului american French Montana, care l-a lăudat. Imediat după, din boxe s-a auzit o melodie a lui Florin Salam.