Articolele din categoria ACTUAL:

Regulile de aur pentru ca frigiderul să consume mai puțin curent
Regulile de aur pentru ca frigiderul să consume mai puțin curent. Trucuri prin care poți să reduci factura la energie
Frigiderul este un electrocasnic de uz casnic esențial în caminul nostru, însă atunci când vine vorba de facturile de energie electrică, poate fi un consumator mare de curent. Cu toate acestea, există câteva metode importante pentru a face ca frigiderul să consume mai puțin curent, economisind astfel bani în buzunar și contribuind la protejarea mediului înconjurător
Suma exorbitantă pe care a primit-o echipa de fotbal a Spaniei pentru câștigarea Euro 2024. Foto: Profimedia
Suma exorbitantă pe care a primit-o echipa de fotbal a Spaniei pentru câștigarea Euro 2024
După ce a demonstrat o performanță de excepție la Euro 2024, selecționata Spaniei a reușit să cucerească titlul de campioană europeană, aducând bucurie și mândrie întregii țări. Ca urmare a acestui succes, echipa a încasat o sumă impresionantă, care reflectă eforturile și dedicarea jucătorilor în drumul lor către victorie. Această performanță marcantă va rămâne în memoria fanilor și va rămâne un punct de referință în istoria fotbalului spaniol.
Cinci ambulanțe au fost trimise la intervenție
Plan ROȘU de intervenție la un hotel de 5 stele din stațiunea Olimp. Numeroși turiști intoxicați, dintre care 8 copii. Care ar fi fost sursa intoxicației -
Plan roșu de intervenție la un complex hotelier de 5 stele din stațiunea Olimp. Aproximativ 20 de persoane, înte care și copii au fost investigate de medici, după ce au acuză stare de rău, senzații de sufocare și respirație greoaie, potrivit ISU Constanța. O cauză posibilă a intoxicației, potrivit presei locale, ar fi clorul din apa piscinelor.
Vasile Bănescu, răspuns acid după ce IPS Teodosie a afirmat că „boala este urmare a păcatului”
Vasile Bănescu, răspuns acid după ce IPS Teodosie a afirmat că „boala este urmare a păcatului”
Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a oferit o explicație proprie atunci când a fost întrebat despre natura bolii. Potrivit celor mai recente declarații ale sale, Teodosie consideră că boala este rezultatul păcatului, iar suferința este o consecință a faptului că oamenii au păcătuit. Astfel de declarații nu au rămas netaxate, iar fostul purtător de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, a reacționat printr-o postare dură.