Articolele din categoria ACTUAL:

Gheorghe Hagi a recunoscut care este cel mai mare regret al său. Foto: Profimedia
Gheorghe Hagi a recunoscut care este cel mai mare regret al său: „Am vrut să ies pe uşa din faţă”
Gică Hagi, cunoscut și sub numele de "Regele" fotbalului românesc, este un simbol al excelenței în fotbal, atât în țară, cât și în afara ei, apreciat pentru abilitățile sale tehnice remarcabile, viziunea și intuiția în joc, precum și capacitatea de a marca goluri spectaculoase. Dincolo de acestea, Hagi a avut curajul să vorbească despre cel mai mare regret al său, legat de activitatea fotbalistică. 
Plicurile sunt transmise cu confirmare de primire Exclusiv
Deciziile de RECALCULARE sunt gata. Șeful Casei de Pensii a oferit toate detaliile. Destinatarii trebuie să primească PERSONAL documentele - VIDEO
Aproximativ 100.000 de decizii de recalculare a pensiilor au fost deja tipărite, puse în plicuri și predare către Poșta Română. În exclusivitate la Realitatea Plus, șeful Casei de Pensii a prezentat un specimen de plic si decizie, așa cum arată cele care vor ajunge la milioane de pensionari. Daniel Baciu a făcut o serie de precizări de maximă importanță legate de procedura de primire a documentelor.
Romina Gingașu și Pierro Ferarri. Foto: Profimedia
Romina Gingașu, soția cu 50 de ani mai tânără a lui Pierro Ferarri, vrea să închidă gurile rele: "Nu-s cu el pentru bani, sutele de milioane sunt ale lui"
Romina Gingașu, soția legendarului Pierro Ferrari, este o femeie cunoscută pentru personalitatea sa puternică, dar și eleganța și rafinamentul în alegerea vestimentației sale. Pe de altă parte, multe dintre gurile rele au vorbit despre diferența mare de vârstă dintre ea și soțul său. De aceea, în cel mai recent interviu, Romina a dorit să pună capăt speculațiilor în ceea ce privește un motiv pecuniar ascuns în spatele căsniciei sale.
Imagini revoltătoare, elevi puși să-și ceară "iertare" în genunchi - VIDEO
Imagini revoltătoare, elevi puși să-și ceară "iertare" în genunchi - VIDEO
Un grup de elevi, membri ai unei fanfare din Călărași au fost pedepsiți și umiliți, chiar de profesorii lor. În timpul unei excursii la Slatina, copiii au fost obligați să stea în genunchi pe asfalt, în soare și puși sa le ceara iertare îndrumătorilor. Părinții sunt revoltați și așteaptă explicații din partea profesorilor, motiv pentru care nu depus pina acum o plingere penala. Va avertizam ca urmează imagini cu un puternic impact emoțional!