Articolele din categoria ACTUAL:

Controversatul milionar Mihai Tufan, om-cheie din rețeaua coldistă, are vilă de sute de mii de euro în centrul Capitalei
Controversatul milionar Mihai Tufan, om-cheie din rețeaua coldistă, are vilă de sute de mii de euro în centrul Capitalei
Controversatul milionar Mihai Tufan, om-cheie din rețeaua coldistă, ar avea o vilă de sute de mii de euro la doar câțiva pași de Guvern. Afaceristul și-a cedat cele trei firme pe care le deținea lui Doru Trăilă, după ce a ieșit din închisoare. Tufan a ajuns în spatele gratiilor din cauza unui dosar pentru tentativă de omor și alt dosar pentru conducerea mașinii sub influența alcoolului. 
PENE de curent majore în România. Burduja a convocat comandamentul de urgență Exclusiv
PENE de curent majore în România. Burduja a convocat comandamentul de urgență: "Îmi cer scuze pentru întreruperi"
România se confruntă cu pene de curent majore, care au afectat numeroase regiuni ale țării. În acest context, ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a convocat comandamentul de urgență pentru a gestiona situația critică. Într-o declarație în exclusivitate la Realitatea PLUS, ministrul și-a cerut scuze pentru întreruperile de energie și a subliniat necesitatea unor investiții semnificative în sistemul energetic național.
Beach, please. Declarație sfidătoare a lui Selly după festivalul drogurilor: „Nu a murit nimeni”
Beach, please. Declarație sfidătoare a lui Selly după festivalul drogurilor: „Nu a murit nimeni”
Selly, cofondatorul festivalului Beach, please, vine cu o reacție sfidătoare după scandalul drogurilor în care a fost implicat. Idolul noii generații se laudă că nu a murit nimeni la concerte din cauza consumului de droguri. Acesta riscă peste șapte ani de închisoare și ar putea fi acuzat că a tolerat intenționat ca rapper-ul Wizz Khalifa să dețină și să consume substanțe interzise la eveniment. 
Răsturnare de situație în cazul doctoriței care a fost ucisă în propriul cabinet: cine este principalul suspect
Răsturnare de situație în cazul doctoriței care a fost ucisă în propriul cabinet: cine este principalul suspect. Femeia intenționa să-și cumpere o armă
Crimă învăluită în mister, la Brăila. O doctoriță a fost omorâtă cu sânge rece în propriul cabinet de stomatologie. Femeia în vârstă de 41 de ani a fost ucisă cu trei lovituri de cuțit. Întreaga zonă a fost împânzită și polițiștii fac cercetări de amploare. Urmează informații cu un puternic impact emoțional! 
Șmecherul cu tunuri de milioane din tratamentele pensionarilor. Cum a sifonat Leonard Bărăscu banii vârsticilor
Șmecherul cu tunuri de milioane din tratamentele pensionarilor. Cum a sifonat Leonard Bărăscu banii vârsticilor
Sindicalistul Leonard Bărăscu încasează sume colosale de pe urma pensionarilor. Din 117 milioane de euro pe care Casa Națională de Pensii îi distribuie pentru tratamentele balneare ale vârstnicilor, 33 de milioane de euro ajung la o firmă controlată de Leonard Bărăscu. Și nu e singura sursă de venit a acestuia. Potrivit declarației de avere, acesta mai are alte cinci funcții care îi aduc din bugetul statului lunar suma de 22.000 de euro. Jurnaliștii Realitatea PLUS au încercat să îl contacteze pe Leonard Bărăscu, însă până în acest moment nu am primit nicio reacție. 
FOTO: www.actualmehedinti.ro
Revoltător: Criminal, plasat în arest la domiciliu! L-a ucis pe patronul unei terase pentru că nu i-a mai dat băutură
Caz revoltător în justiția din România. Un criminal din Mehedinți se bucură de confortul casei după ce a ucis cu sânge rece un om. Judecătorii au respins cererea procurorilor de a-l aresta preventiv și l-au plasat pe ucigaș în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile. Atenție, vă avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional. Individul l-a omorât pe patronului unui bar dintr-un motiv halucinant: nu mai voia să îi dea de băut.