Articolele din categoria ACTUAL:

Prima țară europeană care va comercializa carne artificială, creată în laborator 
Prima țară europeană care va comercializa carne artificială, creată în laborator
Marea Britanie devine prima țară din Europa care va permite comercializarea cărnii create în laborator! Controversatul produs obținut prin cultivarea celulelor a primit aviz pentru a fi vândut deocamdată ca mâncare pentru animalele de companie. Companiile implicate în fabricarea cărnii artificiale promit că procesul de producție folosit va diminua semnificativ impactul asupra mediului în comparație cu fermele tradiționale. Până acum, industria s-a lovit de numeroase piedici.  
Doctorița ucisă în cabinetul stomatologic trăia în teroare. Ce au găsit polițiștii pe corpul victimei / Foto: Inquam Photos
Doctorița ucisă în cabinetul stomatologic trăia în teroare. Ce au găsit polițiștii pe corpul victimei: detaliul care a șocat
Este anchetă uriașă la Brăila. Anchetatorii audiază toți pacienții pe care doctorița ucisă în cabinet i-a avut până acum, pentru a găsi un indiciu. Detaliile descoperite până acum sunt șocante. Apropiații spun că femeia se temea pentru viața ei și ar fi vrut să-și cumpere o armă. Crima s-a petrecut imediat după ce asistenta a plecat de la cabinet. Urmează informații cu un puternic impact emoțional!
Horoscop chinezesc special: Cinci zodii dau lovitura în dragoste la final de săptămână
Horoscop chinezesc special: Cinci zodii dau lovitura în dragoste la final de săptămână
Pregătește-te pentru înțelepciune! Pentru că energia finalului săptămânii 15-21 iulie 2024 îți deschide ochii asupra a ceea ce este important și a ceea ce nu este atât de important. Îți poti sprijini cu adevărat norocul tau în dragoste. La urma urmei, dacă alegi să dansezi cu un măgar, nu ar trebui să fii surprins dacă nu poate zbura sus cu tine. Desigur, cinci zodii chinezești vor avea cel mai mare noroc în dragoste în acest final de săptămână sub această influență.
Hideg susține că în dosar sunt si stenogramele convorbirilor lui Coldea Exclusiv
Cătălin Hideg, după ce Coldea i-a făcut plângere penală: Este o încercare de INTIMIDARE. Denunțătorul aruncă bomba: vor apărea și STENOGRAME cu Coldea
Omul de afaceri Cătălin Hideg, denunțătorul lui Florian Coldea, a reacționat după ce a aflat că fostul număr 2 în SRI i-a făcut o plângere penală. Într-o intervenție în exclusivitate la Culisele Statului Paralel, Hideg a apreciat că gestul lui Coldea este o tentativă de a-l intimida, dar a dezvălui că este posibil să apară și stenograme cu interceptări ale discuțiilor purtate direct de Coldea.
Numeroase specii de pește sunt afectate (sursă foto; Ora de Sibiu)
DEZASTRU pe un râu din România. Mii de pești morți plutesc pe apă. Exemplarele mari au fost prinse cu mâna de oameni de pe mal - FOTO/VIDEO
Valul de poluare care a afectat râul Cibin de la începutul acestei săptămâni, amplificat de temperaturile insuportabile, au provocat un dezastru ecologic. În ciuda imaginilor de coșmar, cu numeroși pești morți sau muribunzi, numeroși pescarii de ocazie s-au bucurat că au putut prinde cu mâna liberă exemplare de știucă de colecție. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional.
Ce poate să pățească vânzătorul dacă a plecat mai devreme și a închis magazinul înainte de orarul afișat pe ușă
Ce poate să pățească vânzătorul dacă a plecat mai devreme și a închis magazinul înainte de orarul afișat pe ușă
Ți s-a întămplat să ajungi în fața unui magazin dar acesta să nu fie deschis, chiar dacă orarul de funcționare de pe ușa sau geamul acestuia scria că ar trebui să fie deschis? Fie că vânzătorul întârzie, câteodată cu orele, fie că a decis că a muncit îndeajuns pentru ziua în curs și a plecat mai devreme, ei bine, legea prevede sancțiuni usturătoare pentru astfel de comportamente.