Articolele din categoria ACTUAL:

Cum să cheltuiești mai puțini bani în vacanţa din Turcia
Cum să cheltuiești mai puțini bani în vacanţa din Turcia. Trucuri de la economiști, pentru a fi sigur că nu te întorci cu buzunarele goale
Alături de Grecia, Turcia este cea mai populară destinație turistică a românilor, oferind o experiență unică și multe oportunități de a descoperi ceva nou și de a te relaxa. Însă, totuși, această vacanță poate fi încât să devină scumpă dacă nu te pregătești bine înainte. Turiștii sunt adesea tentati să cheltuie banii pe nimicuri, fără să se gândească la buget și la modul în care îl pot menține.
G|iorgia Meloni. Foto: Profimedia
Semne dure ale opoziției în Parlamentul European: Toți eurodeputaţii din partidul Giorgiei Meloni au votat împotriva realegerii Ursulei von der Leyen pentru un nou mandat
Cei 24 de eurodeputaţi membri ai partidului Fraţii Italiei, formaţiunea şefei guvernului italian Giorgia Meloni, au votat joi în Parlamentul European împotriva realegerii Ursulei von der Leyen pentru un nou mandat de cinci ani ca preşedintă a Comisiei Europene, au anunţat europarlamentari italieni citaţi de agenţiile străine.
Diana Șoșoacă e reușit să-i șocheze pe europarlamentari
Rareș Bogdan, șocat de circul făcut de Șoșoacă în Parlamentul European. Eurodeputata a purtat botniță și a fost dată afară din sală - VIDEO
Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan s-a declarat dezamăgit de circul pe care l-a făcut Diana Șoșoacă în ședința de plen a Parlamentului European și care a dus la evacuarea ei din sală. Prim-vicepreședintele PNL a afirmat că imaginea României are de suferit în urma unor asemenea manifestări, în condițiile în care nici măcar europarlamentarii curentelor suveraniste și de extremă dreaptă nu vor să aibă de-a face cu senatoarea putinistă.
Scrisoarea unei mame către Selly
Scrisoarea unei mame către Selly: „Dacă nu te privește că “artiștii” se droghează pe scenă și înjură...”
Ediția din acest an a festivalului Beach, please, s-a lăsat cu o serie de scandaluri, printre care și săltarea unui rapper de pe scenă pentru consum de droguri fără menajamente în fața spectatorilor. Selly, cofondatorul festivalului Beach, please, a venit cu o reacție sfidătoare după scandalul drogurilor în care a fost implicat. Idolul noii generații s-a lăudat că nu a murit nimeni la concerte din cauza consumului de droguri.
Lista completă a VENITURILOR necesare pentru recalcularea tuturor pensiilor. Ce trebuie să știe seniorii României
Lista completă a VENITURILOR necesare pentru recalcularea tuturor pensiilor. Ce trebuie să știe seniorii României
Din luna septembrie, unii români vor beneficia de a doua mica recalculare, iar procesul va dura aproximativ șase luni! Avem lista completă a veniturilor care se iau în calcul în noua lege a pensiilor! Inclusiv venituri precum primele sau sporurile, care nu erau luate în calcul în vechea lege vor fi incluse după recalculare. Mai mult, pentru o parte dintre pensionari nici nu este nevoie de documentele doveditoare. 
Mister total: niciun suspect după UCIDEREA medicului stomatolog din Brăila. Toți pacienții, AUDIAȚI de procurori/ Foto: Inquam Photos
Mister total: niciun suspect după UCIDEREA medicului stomatolog din Brăila. Toți pacienții, AUDIAȚI de procurori
Este anchetă uriașă la Brăila, acolo unde o doctoriță a fost ucisă cu sânge rece, chiar în cabinetul propriu de stomatologie. Se pare că până în ultimul moment, femeia a încercat să lupte pentru viața sa. Nici până în acest moment, polițiștii nu știu cine ar putea fi vinovatul, însă la audieri au fost chemați pacienții femei, cât și soțul acesteia care se află pe lista de suspecți. Femeia în vârstă de 41 de ani a fost ucisă cu trei lovituri de cuțit. Vă avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional. 
Guvernul a aprobat normele de aplicare pentru Ordonanţa privind testele antidrog. Cum se aplică
Guvernul a aprobat normele de aplicare pentru Ordonanţa privind testele antidrog. Cum se aplică
Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, a anunţat joi că Guvernul a aprobat în şedinţă normele de aplicare pentru Ordonanţa de urgenţă ce include prevederi privind suspendarea permisului de conducere până la finalizarea testelor antidrog. Hotărârea este propusă de Ministerele Sănătăţii şi Afacerilor Interne şi conţine norme clare privind recoltarea, depozitarea şi transportul mostrelor în vederea testării.