Articolele din categoria ACTUAL:

Foto: Inquam Photos
Florian Coldea ar fi investit banii din trafic de influență în imobiliare. Cum arată vila de lux în care se va muta
Florian Coldea ar fi investit banii din trafic de influență în imobiliare. Din sumele uriașe obținute în urma consultanței pentru care astăzi este cercetat de Direcția Națională Anticorupție, generalul Coldea și-ar fi achiziționat mai multe imobile de lux. Printre acestea se numără și o vilă de lux în care generalul ar urma să se mute chiar în perioada următoare. Se pare că proprietatea este evaluată la peste un milion și jumătate de euro. 
Apă la fântână, dar de la pompieri, în comuna Voroba, Botoșani. Foto/Captură video
Vremea extremă face prăpăd în toată țara! Vijeliile rad totul în calea lor, iar canicula pârjolește pământul. Apa potabilă, împărțită cu porția de pompieri
Chiar dacă în anumite zone vijeliile au distrus tot în cale, temperaturile uriașe se mențin și pârjolesc pământul. Codul roșu de caniculă se menține, iar meteorologii avertizează că ne așteaptă o altă săptămână de foc. În mai multe localități fântânile au secat iar pompierii vin cu cisternele pentru a împărți apă oamenilor. 
Celebrul polițist Marian Godină a participat la acțiunea de prindere a suspecților. Foto/amator
Cadavrul din valiză, de la Vaslui. Suspecții, un bărbat și o femeie, au fost prinși în Brașov
Suspecții crimei din Vaslui au fost prinși la Brașov după ce au încercat să fugă. Un bărbat și o femeie ar fi abandonat cadavrul descoperit în valiza lăsată pe marginea drumului. Localnicii au fost cei care au făcut descoperirea macabră și care, speriați, au sesizat poliția. Din primele informații, se pare că cei doi ucigași se cunoșteau cu victima, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani. Anchetatorii continuă cercetările pentru a afla motivul crimei. Vă avertizăm că urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional! 
Cazul a stârnit o uriașă controversă (sursa foto: Daily Mail)
Un tată și-a lăsat fiica de 2 ani să moară de căldură, încuiată în mașină. Bărbatul este dependent de jocuri pe consolă
Un caz șocant face valuri în Statele Unite. Un bărbat de 37 de ani, tată a 3 copii, și-a lăsat fiica de 2 ani să moară de căldură, încuiată în mașină. Bărbatul a închis-o intenționat în autoturism, pentru a se putea concentra asupra jocurilor pe consolă, de care este dependent. Mai mult, acesta a încercat să-i mintă pe polițiști, pentru a lăsa impresia că a fost vorba de un accident nefericit.
Familia Moise, legături cu retrocedările ANRP
Regina achizițiilor publice, prinsă în caracatița lui Coldea. Familia Moise, legături cu retrocedările ANRP
Florian Coldea și-a extins rețeaua de oameni controlați în toate mediile sociale. Fostul general din servicii are o legătură strânsă cu fostul politician Sebastian Moise, care trage sforile în aproape toate afacerile importante din București. Politicianul ce a făcut parte din conducerea partidului Mișcarea Populară este un apropiat al reginei achizițiilor Mihaela Neagu.
Nicolae Ciucă a precizat că decizia finală aparține conducerii partidului
Ciucă răspunde ironiilor lui Ciolacu: Nu m-am dus la Washington să-mi anunț candidatura la președinție. Dacă doar asta este critica, e foarte bine
Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a precizat că nu a mers special la Washington pentru a-și anunța decizia de a candida la funcția supremă în stat din partea PNL; dacă partidul va lua această decizie. Răspunzând ironiilor făcute de premierul Marcel Ciolacu pe această temă, liderul PNL a afirmat că ”dacă asta este critica – că am văzut că mi s-a reproșat că am anunțat acolo – atunci, dacă doar asta este, e foarte bine!”.
Ce se întâmplă dacă-ți cântă cucuveaua?
Ce se întâmplă dacă-ți cântă cucuveaua? Originile superstiției au fost explicate de știință, iar concluziile sunt surprinzătoare
Una dintre cele mai teribile și populare superstiții este legată de cântecul cucuvelei. Pasărea de noapte și-a căpătat renumele de mesager al veștilor proaste, de unde și expresii precum "piaza rea" sau chiar vestitor al morții. Știința însă oferă explicații suprinzătoare și care ne-ar putea ușura somnul după ce ne-a cântat cucuveaua.