Articolele din categoria ACTUAL:

Generalii Coldea și Dumbravă dirijau optimizările judiciare (foto captură FB Marian Ceaușescu) Exclusiv
Noi detalii despre dosarele fabricate de caracatița coldistă. Generalii aveau "bârlog" chiar în buricul Bucureștiului - VIDEO
Apar noi dezvăluiri despre modul în care acționa rețeaua generalilor! Echipa statului paralel avea întâlniri secrete chiar în biroul stăpânului câmpului tactic, care se afla lângă clădirea Parlamentului, potrivit unei anchete Realitatea Plus. În cadrul acestuia, conform declarațiilor lui Cătălin Hideg, se aflau zeci de device uri și sisteme de interceptare de ultimă generație pe care generalii le utilizau. 
Analistul politic crede că latifundiarul acțioenază în interesul cuiva
Gușă îl face praf pe Becali, după declarațiile controversate despre o presupusă apropiere între Rareș Bogdan și Coldea: Becali este antamat de cineva să-l denigreze - VIDEO
Cozmin Gușă demontează acuzațiile de colaborare a lui Rareș Bogdan cu Florian Coldea, făcute de către Gegi Becali. Latifundiarul susține că politicianul este prieten cu generalul negru și că ar fi vizita constant locuința fostului șef din servicii. Mai mult, susține că generalul Coldea i-ar fi spus lui Rareș Bogdan că a făcut o greșeală atunci când a ordonat arestarea lui Becali. 
Primarul din Lehliu Gară, în „vizită” la DNA. Foto/Inquam
Primarul din Lehliu Gară, pus sub control judiciar și cu interdicție de a-și exercita mandatul, după ce a fost audiat la DNA în dosarul fostului șef al CJ Prahova, Iulian Dumitrescu - SURSE
Primarul „Șpăguță” din Lehliu, Iulian Iacomi, va fi cercetat sub control judiciar, după ce a fost audiat mai bine de o oră și jumătate la DNA în dosarul fostului șef al CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, potrivit unor surse citate de Realitatea Plus. De asemenea, Iacomi ar fi primit interdicție de a-și exercita mandatul de edil și i s-ar fi pus sechestru pe 5 imobile.
80% din pensia de serviciu a unui magstrat este suportată de stat
SFIDĂTOR! Numărul pensionarilor SPECIALI a crescut, la fel și sumele primite. Un fost magistrat are un venit lunar mai mare decât 10 pensii medii
În ciuda discursurilor publice privind reducerea numărului de pensionari speciali, în realitatea numărul acestora crește de la o lună la alta, la fel și veniturile. În iulie au fost înregistrați aproape 11.700 de beneficiari, cu peste 100 mai mulți față de luna precedentă, arată datele centralizate de Casa Națională de Pensii Publice. În interval de un an, numărul total al indemnizațiilor de serviciu a crescut cu peste 15%.
Gușă susține că Geoană nu renunță la ideea de a candida la prezidențiale
Scenariul bombă al lui Gușă: Geoană ar putea fi comisar european, postul i-ar fi fost promis chiar de Ciolacu
Marcel Ciolacu i-ar fi oferit lui Mircea Geoană postul de comisar european! Este scenariul surprinzător lansat de analistului politic Cozmin Gușă. În exclusivitate pentru Realitatea PLUS, acesta a transmis că încă este în cărți o posibilă candidatură a lui Geoană din partea PSD. Pe de altă parte, Gușă pune succesul lui Șoșoacă și Simion pe seama lui Ciolacu. În plus, analistul a vorbit și despre cum se implică Statul Paralel în alegeri. 
Scenariul majorării unor taxe e tot mai des vehiculat
Guvernul pregătește reforma fiscală. Noi TAXE pentru români. Care este planul de rezervă?
Anul 2025 va aduce nota de plată pentru acest an, dar și reforma fiscală. Potrivit unor surse guvernamentale, discuțiile pentru noile taxe încep în primele luni de anul viitor și se vor aplică în 2026. Economiștii spun însă că ar putea fi introduse taxe chiar din ianuarie pentru a aduce bani la buget în condițiile în care deficitul a ajuns la un nivel uriaș. Printre măsurile vehiculate găsim și impozitarea progresivă.