Articolele din categoria ACTUAL:

Scandalul pestei rumegătoarelor mici a ajuns până în Grecia
Ciobanii nu-și vor scoate oile și caprele la păscut timp de 3 săptămâni. Solicitare a Ministerului Agriculturii
Ministrul Agriculturii și președintele ANSVSA le-au propus ciobanilor să nu mai scoată animalele la păscut timp de trei săptămâni, ca măsură disperată pentru a stopa răspândirea pestei micilor rumegătoare, care afectează oile și caprele din 3 județe. Boala a provocat și un scandal internațional, Grecia acuzând că boala a ajuns în țară adusă de animale importate, cel mai probabil ilegal, din România.
Cât costă turul Europei cu trenul: Ce au transmis reprezentanții CFR Călători despre abonamente
Cât costă turul Europei cu trenul: Ce au transmis reprezentanții CFR Călători despre abonamente
Dacă te-ai întrebat vreodată cât ar putea costa o călătorie în jurul Europei cu trenul, acum ai ocazia să afli. CFR Călători a anunțat detalii despre abonamentele Interrail, care permit explorarea a 33 de țări europene într-un mod confortabil și accesibil. Acest sistem de călătorie este ideal pentru cei care doresc să descopere diversitatea culturală și peisajele spectaculoase ale Europei.
Mititelu a dezvăluit cum lumea fotbalului a căzut pradă statului paralel
Adrian Mititelu, dezvăluiri bombă despre triada Burleanu-Coldea-Trăilă. Scenariul halucinant după care a fost executat șeful FCU Craiova
Adrian Mititelu, finanțatorul FCU Craiova, a lansat o serie de acuzații bombă la adresa generalilor Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, dar și a avocatului Doru Trăilă. Omul de fotbal a relatat cum oamenii statului paralel din servicii și din politică s-au strecurat în lumea fotbalului, sub oblăduirea unor lideri precum Victor Ponta și Traian Băsescu, dar și cu sprijinul fostului șef al Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu.
Un tânăr a fost arestat după ce a lovit un bărbat pe stradă și a amenințat o fetiță de trei ani
Un tânăr a fost arestat după ce a lovit un bărbat pe stradă și a amenințat o fetiță de trei ani
Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Brăila, a fost plasat în arest preventiv după un incident grav care a avut loc pe stradă. Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.