Articolele din categoria ACTUAL:

Soția Generalului Negru nu s-a suspendat din funcție după scandal și încă este cadru activ al SRI
Soția Generalului Negru nu s-a suspendat din funcție după scandal și încă este cadru activ al SRI. Comunicatul oficial care dezvăluie și achiziționarea unei locuințe de serviciu
Este informația ce a venit în urmă cu scurt timp de la SRI. Soția generalului Florian Coldea nu s-a suspendat din funcție în ciuda scandalului în care este implicat șeful statului paralel, mai mult beneficiază în continuare de toate facilitățile. În același comunicat, se pare că familia Coldea a achiziționat un apartament, locuință de serviciu ce a aparținut instituției. 
Alertă în România! A fost confirmat al doilea caz de infecție cu virusul West Nile: Un bărbat a fost internat cu encefalită
Alertă în România! A fost confirmat al doilea caz de infecție cu virusul West Nile: Un bărbat a fost internat cu encefalită
Direcția de Sănătate Publică Mureș a anunțat vineri confirmarea unui nou caz de encefalită virală acută cauzată de virusul West Nile. Este vorba de un bărbat în vârstă de 75-84 de ani, din județul Mureș, care a fost internat în spital cu simptome de encefalită. Evoluția sa este „lent favorabilă”, conform autorităților. Acest caz este al doilea confirmat la nivel național, după primul caz înregistrat în București.
Scandal sexual la primărie. O fostă angajată acuză: „Dl. primar a considerat că asta este plata pentru că am intrat în primărie”
Scandal sexual la primărie. O fostă angajată acuză: „Dl. primar a considerat că asta este plata pentru că am intrat în primărie”
Încă un scandal de abuz sexual, de această dată la Câmpia Turzii! O fostă angajată a primăriei acuză edilul orașului că după ce a ajutat-o să se angajeze în instituție, i-a cerut favoruri sexuale. Procurorii DNA au făcut percheziții la primărie într-un dosar penal pentru fapte de corupție ce privesc angajările din primărie și, pentru moment, nu au fost luate măsuri suplimentare. 
Descoperiri șocante pe litoralul Mării Negre: Jucării periculoase pentru copii la tot pasul
Descoperiri șocante pe litoralul Mării Negre: Jucării periculoase pentru copii la tot pasul
O campanie recentă de verificare efectuată de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) în Satul de Vacanță din Mamaia a scos la iveală descoperiri alarmante privind produsele comercializate în această zonă turistică extrem de frecventată. Comisarii ANPC au găsit numeroase jucării care prezintă riscuri semnificative pentru siguranța copiilor, dar și grave nereguli în echipamentele de agrement.
Inteligența artificială va fi folosită pentru a „prezice infracțiunile viitoare”
Inteligența artificială va fi folosită pentru a „prezice infracțiunile viitoare”. Ce țară va aplica măsura despre care se vorbea doar în filmele SF
Inteligența artificială reprezintă una dintre cele mai inovatoare tehnologii ale secolului XXI, având un impact profund asupra numeroaselor domenii, inclusiv în prevenirea și combaterea criminalității. Recent, conceptul de a folosi algoritmi complexi pentru a „prezice infracțiunile viitoare” a captat atenția autorităților și societății, fiind un subiect de dezbatere intensă. 
VIneri la ora 17 UMF nu reusise să preia controlul asupra paginii
Pagina de Facebook a Universității de Medicină și Farmacie din București, atacată cibernetic. Pe cont se difuzează clipuri cu femei în ipostaze indecente
Pagina de Facebook a Universității de Medicină și Farmacie (UMF) „Carol Davila” din București a fost atacată cibernetic. De patru zile, pe cont se publică diverse videoclipuri cu femei care își alăptează copiii sau care se află în ipostaze indecente. Instituția a apelat la ajutorul Directoratului Naţional de Securitate Cibernetică, dar DNSC a anunțat că nu poate interveni direct în verificarea respectării politicilor şi procedurilor de utilizare a platformei Facebook.