Articolele din categoria ACTUAL:

Analistul politic crede că latifundiarul acțioenază în interesul cuiva
Gușă: Becali execută misiuni securistice, își compromite prietenii! Firea, Simion, Neamțu, Rareș Bogdan
Analistul politic, Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, demontează acuzațiile de colaborare ale lui Rareș Bogdan cu Florian Coldea, făcute de Gigi Becali. În exclusivitate la Realitatea PLUS, Gușă a explicat că Rareș Bogdan a fost, de fapt, victima generalului negru și că Gigi Becali obișnuiește să își compromită prietenii, invocând gesturi similare făcute de latifundiar împotriva Gabrielei Firea, a lui George Simion sau Mihai Neamțu.
Ridicarea plafonării va avea un impact economic major
Facturile de energie electrică ar putea EXPLODA după eliminarea plafonării. Sume cu 80%, scenariu de coșmar pentru milioane de români
Patru milioane de familii din România vor primi o grea lovitura din momentul care va expira măsura plafonării preturilor la energie. Si asta pentru ca cei mai afectați vor fi tot cei mai săraci. Specialiștii vorbesc chiar de o posibilă dublare a facturilor la curent electric. Care vor fi prețurile finale după 1 aprilie 2025, daca intre timp statul nu prelungește măsura plafonării.
Principalul suspect reținut nu a recunoscut că el ar fi autorul
Percheziție informatică în cazul asasinării doctoriței din Brăila. Specialiștii speră să recupereze imaginile crimei prin clonarea telefonului
Începe percheziția informatică în cazul crimei de la Brăila. Procurorii au ridicat mai multă aparatură și vor să caute indicii care să le arate motivul pentru care doctorița a fost ucisă. Printre aparatura ridicată se află și telefonului presupusului criminal. Procurorii vor să vadă dacă medicul dentist a fost amenințat înainte să îi fie luată viața. 
Bărbatul ar fi fost supus unor proceduri asimilate torturii (foto: The Guardian)
The Guardian a publicat o fotografie cu un suspect al atentatelor din 11 Septembrie 2001, care ar fi fost făcută în închisoarea secretă a CIA din România - FOTO
O fotografie care îl înfăţişează pe unul dintre cei cinci bărbaţi acuzaţi de guvernul SUA că au plănuit atentatele de la 11 septembrie 2001 şi care rămâne în detenţie fără o condamnare penală, a fost publicată vineri de cotidianul The Guardian, care precizează că datează de la începutul anului 2004, când Baluchi avea 26 de ani, şi a fost probabil făcută în închisoarea secretă a CIA din Bucureşti.
Război în Ucraina, ziua 892 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 892. Cum își protejează elita rusă copii de „operațiunea militară specială” -LIVE TEXT -
Război în Ucraina, ziua 892. Principalele evenimente ale zilei. Elitele bogate și influente ale Rusiei l-au susținut în mare parte pe Vladimir Putin în războiul din Ucraina, continuând să ofere sprijin deplin Kremlinului, în ciuda faptului că mulți dintre membrii acestor elite se confruntă cu consecințele sancțiunilor internaționale, interdicțiilor de călătorie, sechestrării bunurilor și înghețării fondurilor, scrie ediția europeană a publicației ruse independente Novaia Gazeta.
Horoscopul banilor pentru luna august
Horoscopul banilor pentru luna august.Trei zodii vor fi favoritele astrelor în ultima lună de vară. Vor atrage banii ca un magnet.
Luna august aduce cu ea o energie specială, marcând finalul verii și pregătindu-ne pentru noi oportunități. În acest context astral favorabil, astrele își îndreaptă atenția asupra banilor și prosperității, oferind șanse unice de a atrage abundența materială. Trei zodii se vor bucura de o influență deosebită, devenind favoritele universului în privința fluxului financiar.
Zodiac Chinezesc, săptămâna 5-11 august 2024
Zodiac Chinezesc, săptămâna 5-11 august 2024. Energiile universale împart norocul la 4 zodii. Alte 2 zodii vor fi puse la încercare
În săptămâna 5-11 august 2024, energiile universale influențează profund destinele celor născuți sub semnele zodiacului chinezesc. Acest interval aduce cu sine o dinamică interesantă, în care norocul se va împărți generos la patru zodii, oferindu-le ocazia de a străluci și de a se bucura de realizări notabile. Pe de altă parte, două zodii vor fi supuse unor provocări, fiind nevoite să navigheze prin incertitudini și teste de caracter. 
Trucurile eficiente prin care să scoți petele dificile de ulei din haine
Trucurile eficiente prin care să scoți petele dificile de ulei din haine. Funcționează impecabil
În viața de zi cu zi, accidentele se pot întâmpla oricând, iar petele de ulei pe haine sunt unele dintre cele mai enervante și greu de îndepărtat. Indiferent dacă a sărit o picătură de ulei în timp ce găteai sau ai avut ghinionul de a te așeza pe o suprafață unsuroasă, nu trebuie să te îngrijorezi! Există trucuri eficiente și soluții testate care te pot ajuta să scapi de aceste pete dificile fără a deteriora materialul.
Ministrul Agriculturii anunță despăgubiri pentru fermieri din cauza secetei: Când vor intra banii
Ministrul Agriculturii anunță despăgubiri pentru fermieri din cauza secetei: Când vor intra banii
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a făcut astăzi un anunț important pentru fermierii din România. Acesta a declarat că despăgubirile pentru calamitățile cauzate de secetă vor fi distribuite în luna octombrie, astfel încât agricultorii să dispună de resursele necesare pentru campania de toamnă. Florin Barbu a precizat că valoarea minimă a despăgubirilor va fi de 200 de euro pe hectar.