Articolele din categoria ACTUAL:

Marius Tucă, despre întâlnirea Ciolacu-Geoană: Cred că TREBUIA să aibă loc! - VIDEO Exclusiv
Marius Tucă, despre întâlnirea Ciolacu-Geoană: Cred că TREBUIA să aibă loc! - VIDEO
Jurnalistul Marius Tucă a dezvăluit în exclusivitate pentru Realitatea PLUS detalii din culisele întâlnirii dintre Mircea Geoană și Marcel Ciolacu la ziua sa de naștere. Ziaristul susține că discuția dintre cei doi a fost una relaxată, au glumit și au discutat în general despre Partidul Social Democrat. Tucă spune cei doi politicieni s-au așezat la aceeași masă deși aveau posibilitatea să aleagă și alte mese. Iată întreaga declarație. 
Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu crede ca președintele s-a supărat pe premier
Scenariu politic bombă lansat de Sorin Roșca Stănescu: Iohannis vrea o moțiune de cenzură împotriva lui Ciolacu
Klaus Iohannis își dorește să inițieze o moțiune de cenzură împotriva lui Marcel Ciolacu. Este declarația explozivă făcută în exclusivitate la Realitatea plus de jurnalistul Sorin Roșca Stănescu. Acesta a mai spus că președintele nu a uitat că premierul nu l-a susținut în obținerea unei funcții importante. Cum va fi afectată cursa pentru alegerile prezidențiale, ce scenarii sunt luate în calcul, aflăm chiar acum. 
Lasconi crede că PNL ar trebui să facă lucruri concrete privind îndepărtarea de PSD
Lasconi acuză PNL că mimează dialogul cu USR. "Nu am primit nicio scrisoare de la Ciucă"
Partidul Național Liberal ar trebui să se îndepărteze de PSD și de președintele Klaus Iohannis, iar dacă liberalii vor o alianță de dreapta, ușa USR este deschisă. Este declarația făcută în exclusivitate de Elena Lasconi, șefa USR la Realitatea PLUS. Reacția șefei reziștilor vine după ce președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că este dispus să formeze o majoritate de dreapta cu USR și cu partidul condus de Ludovic Orban.