Articolele din categoria ACTUAL:

Atac Londra. Românul care a înjunghiat o copilă de 11 ani ar suferi de AFECȚIUNI PSIHICE. Micuța, rănită de 8 ori
Atac Londra. Românul care a înjunghiat o copilă de 11 ani ar suferi de AFECȚIUNI PSIHICE. Micuța, rănită de 8 ori
Ies la iveală detalii șocante despre românul care a atacat o fetița de 11 ani în Londra. Individul a înjunghiat-o de 8 ori pe copila care și acum este în stare gravă la spital. Potrivit autorităților de la București, românul nu avea cazier, însă era înregistrat cu afecțiuni psihice. Individul nu le cunoștea nici pe copilă și nici pe mama acesteia. Bărbatul este acuzat de tentativă de omor și a fost reținut. Tot din postările lui reiese că are și el o fetiță, însă ar fi fost exclus de familie. Atacul romanului de la Londra vine pe fondul violențelor din Marea Britanie din cauza numeroșilor migranți ilegali. 
Judecătorii au demontat apărarea ucigașului doctoriței din Brăila. Detaliile care îl dau de gol/ Arhivă foto
Judecătorii au demontat apărarea ucigașului doctoriței din Brăila. Detaliile care îl dau de gol
Apar noi detalii în cazul doctoriței ucise. Criminaliștii au găsit 3 tipuri de ADN pe trupul femeii. Toate i-ar aparține suspectului principal. Bărbatul a plănuit în detaliu uciderea doctoriței Marina Gavril, spun magistrații. Ucigașul nu își recunoaște fapta și neagă că ar fi el pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere înainte și după momentul crimă. Individul omite, însă, faptul că acele fragmente video sunt, de fapt, o continuitate a faptelor sale care îl incriminează, au precizat magistrații. 
 Sfantul Proroc Miheia
Sărbătoare 14 august. Un sfânt cu har divin este cinstit astăzi. Numele său are o semnificație aparte
Sfantul Proroc Miheia a facut parte din tribul lui Iuda. Este cunoscut si sub numele de "Moresitul”, de la numele satului in care s-a nascut - Moreset. A prorocit 84 de ani, cu 660 inainte de intruparea Domnului. Sfantul Miheia a fost contemporan cu prorocii Isaia, Amos si Osea. Numele Miheia se talcuieste - cel care este de la Dumnezeu. Si-a desfasurat activitatea in timpul domniei a trei regi, dupa cum aflam din inceputul cartii sale prorocesti: "cuvantul Domnului care a fost catre Miheia din Moreset in vremea domniei lui Iotam, Ahaz si Iezechia, regii lui Iuda, cand a avut vedenie pentru Samaria si Ierusalim" (Miheia 1:1).
Dezvăluiri terifiante ale rudelor unor pacienți care au murit la spitalul Pantelimon
Mafia pompelor funebre din Spitalul. Pantelimon, afaceri profitabile cu suferința familiilor. Complicitate sinistră cu angajați din "saloanele morții"
Noi dezvăluiri șocante în mega dosarul pacienților lăsați să moară la Spitalul Sfântul Pantelimon. În incinta instituție funcționează o firmă de pompe funebre care în mod oficial își direcționează serviciile către familiile celor decedați. Jurnalista Anca Alexandrescu a prezentat o serie de mărturii ale unor oameni care au avut contact direct cu această firmă și care sugerează că aceasta are un adevărat monopol și ar  beneficia de ajutorul ilegal al unor angajați din spital. 
Nelu Tătaru crede că oamenii lui Rafila au tratat superficial situația
Fostul ministru Nelu Tătaru, reacție dură în tragedie de la Sp. Pantelimon: Nimeni nu ne-a învățat, ca medici, să alegem cine trăiește și cine moare
Fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, a avut o reacție vehementă în dosarul ororilor atribuite unor medici de la Spitalul Pantelimon. Tătaru a afirmat că nici în școală, nici în viața, medicii nu au fost învățați să aleagă cine trăiește și cine moare. Mai mult, acesta a criticat și anchetele făcute de oficiali din Ministerul Sănătății, considerându-se superficiale.
peste 2.000 de evrei, printre care ministrul Ben Gvir, s-au rugat pe Esplanada Moscheilor. Foto: Profimedia
Comunitatea internațională a luat foc, după ce peste 2.000 de evrei, printre care ministrul Ben Gvir, s-au rugat pe Esplanada Moscheilor
Circa 2.250 de evrei, printre care ministrul israelian de extremă dreapta Itamar Ben Gvir, s-au rugat şi au înălţat marţi drapelul israelian pe Esplanada Moscheilor, loc extrem de sensibil din Ierusalimul de Est, cu ocazia unei comemorări anuale. Acest gest nu a rămas netaxat de către ONU, Uniunea Europeană şi SUA, care au reacționat prin vocile oficiale.
George Simion a refuzat invitația Dianei Șoșoacă Exclusiv
Simion a dat cărțile pe față. De ce nu vrea să se vadă cu Șoșoacă la tabăra SOS: Am înțeles că a fost invitat ambasadorul Rusiei!
Liderul AUR George Simion a dezvăluit, în exclusivitate la Culisele Statului Paralel, de ce a lipsit la întâlnirea de luni a forțelor suveraniste, convocată de Diana Șoșoacă și de ce nu se va duce nici la viitoarea întâlnire, fixată tot de europarlamentara SOS. Simion a afirmat că nu poate da curs unor invitații care sunt mai degrabă a amenințări.
Registrul Comerțului se confruntă cu un număr dublu de solicitări față de anul trecut
Registrul Comerțului se confruntă cu un număr dublu de solicitări față de anul trecut. Sistemul informatic, suprasolicitat. Ce decizie au luat oficialii
De la momentul lansării – 26.07.2024 – și până în prezent, în noul sistem informatic au fost înregistrate în total 145.888 de solicitări pentru Registrul Comerțului, din care prin noul portal online s-au depus 87.595 solicitări. Dintre solicitările primite online, 68.916 solicitări au fost soluționate automat, fără intervenția operatorului uman (rezervări denumire firmă, furnizări de informații din Registrul Comerțului).
Nicolae Ciucă, despre ajutorul de stat pentru compania care va produce anvelope la Oradea. Foto: Facebook
Nicolae Ciucă, despre ajutorul de stat pentru compania care va produce anvelope la Oradea: Ca premier, am sprijinit acest proiect
Comisia Europeană a aprobat o măsură de ajutor în valoare de 99,5 milioane euro notificată de România pentru înființarea în Oradea a unei noi fabrici cu zero emisii de dioxid de carbon destinată producției de anvelope pentru autoturisme. Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a salutat decizia pe pagina sa de socializare, și a subliniat contribuția sa la această investiție semnificativă în România.
Șefa doamnelor „cu coasa” de la spitalul Sf. Pantelimon, Florina Pompilian
Decizie șoc a polițiștilor: Șefa ATI de la spitalul groazei, Sf. Pantelimon, lăsată să plece după audieri record de 6 ore
Şefa Secţiei ATI de la Spitalul Pantelimon, Florina Pompilian, a fost audiată, marţi, timp de aproape şase ore, la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei, în dosarul în care două doctoriţe au fost arestate preventiv pentru că ar fi provocat decesul unui pacient internat la terapie intensivă prin scăderea intenţionată a dozei de noradrenalină, cu rol în menţinerea tensiunii arteriale.
Poți să le interzici şoferilor să parcheze pe trotuarul din faţa casei tale?
Poți să le interzici şoferilor să parcheze pe trotuarul din faţa casei tale? Ce spune legea în acest caz controversat
Parcarea pe trotuare este o problemă comună în multe orașe, generând adesea dispute între proprietarii de locuințe și șoferii care aleg să ocupe aceste spații destinate pietonilor.  Atunci când trotuarul din fața casei tale devine un loc de parcare pentru autoturisme, întrebarea care se pune este: poți să le interzici acestora să opteze pentru parcarea în acel loc? În acest context, este esențial să înțelegem cadrul legal care reglementează parcarea pe domeniul public și drepturile pe care le au proprietarii de imobile.