Articolele din categoria ACTUAL:

Spitalul Pantelimon/ Arhivă foto
Avocatul șefei ATI de la Spitalul Pantelimon, legături neștiute cu Traian Băsescu. Bani grei de la Spitalul Universitar
Ies la iveală informații halucinante în cazul spitalului morții. Avocatul care îi ia apărarea șefei ATI, Floria Pompilian, este nimeni altul decât asistentul universitar al catedrei de drept a Facultății de Medicină din București. Potrivit surselor Realitatea PLUS, Octavian Banu are o firmă de avocatură cu Radu Pricop, ginerele lui Traian Băsescu. Aceștia ar fi câștigat bani frumoși din litigii la Spitalul Universitar, condus de Cătălin Cîrstoiu, finul lui Traian Băsescu. Acesta poate fi și motivul pentru care fostul președinte al României le-a luat apărarea medicilor de la Pantelimon. 
Demisie la vârful Ministerului Sănătății. Foto/Inquam
Scandalul Pantelimon. Val de demisii. A plecat și șeful Corpului de Control din Ministerul Sănătății
Șeful Corpului de Control al Ministerului Sănătății, medicul Sorin Luca, a demisionat, după nenumăratele scandaluri de la Spitalul Pantelimon. Demisia survine după ce Corpul de Control a fost trimis, în luna aprilie, să verifice acuzațiile unui asistent medical care susținea că în perioada 4-7 aprilie, în cadrul secţiei ATI ar fi decedat 20 de pacienţi, iar concluziile au fost că totul este în regulă.
Motivarea instanței în dosarul doctorițelor de la PAntelimon. Foto/Profimedia
Motivarea instanței în dosarul Pantelimon: Doctorițele au acționat cu INTENȚIA directă de a suprima viața victimei
Instanța a dat motivarea în cazul celor două doctorițe acuzate de omor de la Spitalul Sfântul Pantelimon. Magistrații au considerat că în special doctorița supranumită „doctorița cu coasă” urmărea să îngreuneze ancheta prin ștergerea tuturor probelor. Magistrații susțin că cele două doctorițe au acționat cu bună știință, nu din greșeală, iar asistentele ar fi încercat salvarea pacienților. 
Sărăcia duce la fapte extreme. Doi bărbați au profanat mormântul unei tinere de 31 de ani: i-au furat bijuteriile, banii și telefonul mobil
Sărăcia duce la fapte extreme. Doi bărbați au profanat mormântul unei tinere de 31 de ani: i-au furat bijuteriile, banii și telefonul mobil
La doar șase zile după înmormântare, mormântul unei tinere de 31 de ani, subofițer sanitar la Spitalul Clinic Militar din Sibiu, a fost profanat. Doi bărbați din Vâlcea au spart mormântul și au furat bijuterii, bani și chiar telefonul mobil al femeii. Tânăra, care a decedat în urma unei boli severe, a fost adusă pe ultimul drum recent, dar familia a avut parte de o tristețe suplimentară când a descoperit vandalizarea mormântului.
Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii
Recalcularea pensiilor. Și cei care au muncit mai puțin de 25 de ani vor avea parte de o CREȘTERE a veniturilor. Explicația lui Daniel Baciu
Aproximativ 700 de mii de pensionari care au muncit mai puțin de 25 de ani și nu primesc puncte de stabilitate, vor avea pensia mai mare de la 1 septembrie. Este declarația făcută în exclusivitate la Realitatea PLUS de șeful Casei Naționale de Pensii. Daniel Baciu a explicat că 1.250.000 de pensionari primesc pensii după ce au muncit mai puțin de 25 de ani. 
Ziua Marinei - eveniment la care participă peste 2.000 de oameni. Foto/Inquam
Eveniment major, urmărit de zeci de mii de oameni. Peste 2.000 de militari și 15 nave de război vor participa la festivități
Ziua Marinei Române va fi celebrată cu fast pe 15 august, iar pregătirile sunt în plină desfășurare. Evenimentul, care va începe la ora 10:00 cu ridicarea drapelului și intonarea imnului național, va include participarea a peste 2.000 de militari și 15 nave de război. Președintele Klaus Iohannis și premierul Marcel Ciolacu vor fi prezenți la ceremonii.
C.O.T.A.R: Cum au ajuns ASF şi Consiliul Concurenţei să fie capturate de multinaţionale
C.O.T.A.R: Cum au ajuns ASF şi Consiliul Concurenţei să fie capturate de multinaţionale
Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (C.O.T.A.R.) a transmis, pe 12 august, un nou memoriu către Guvernul şi Parlamentului României, atrăgând atenţia asupra faptului că în ţara în care firmele de asigurări obţin profituri istorice, instituţiile care ar trebui să se ocupe de supraveghere, în folosul statului, au ajuns să fie realmente capturate şi folosite în interes privat, de către operatorii economici. Nu-şi permite să facă asta orice firmă, ci doar unele dintre ele, iar în cazul companiilor multinaţionale din domeniul asigurărilor se poate demonstra oricând că în loc să fie supravegheate de instituţiile statului, sunt sprijinite să face orice îşi doresc.