Articolele din categoria ACTUAL:

Noi vești în cazul Colectiv! Dosarul a fost clasat după 9 ani de la tragedia care s-a soldat cu 65 de decese
Noi vești în cazul Colectiv! Dosarul a fost clasat după 9 ani de la tragedia care s-a soldat cu 65 de decese
Supraviețuitorii și familiile celor afectați de tragedia din clubul Colectiv au primit o veste devastatoare: dosarul „Colectiv 2” a fost clasat, după aproape nouă ani de la catastrofa care a marcat România. Decizia adâncește durerea și frustrările celor care au pierdut persoane dragi în incendiul din 30 octombrie 2015 și ridică întrebări serioase privind justiția în acest caz.
Petre Tobă/ Arhivă foto
Cum a scăpat fostul ministru de Interne Petre Tobă de dosarul de la DNA. Legătura cu Florian Coldea și câmpul tactic: dezvăluiri uluitoare - cum a trădat uniforma de polițist
Numele fostului ministru de Interne Petre Tobă, care a trecut într-o clipă de la haina de polițist la cea de politician, a fost implicat într-un scandal uriaș în 2016, atunci când acesta fusese pus sub urmărire penală de DNA pentru că a refuzat să desecretizeze unele documente care vizau Direcția Generală de Protecție Internă (DGPI). Ulterior însă, procurorii au clasat dosarul motivând că, de fapt, „fapta nu ar fi existat”. Suspiciunile nu au ezitat să apară. Considerat un apropiat al fostului șef al SRI Florian Coldea, fostul chestor ar fi beneficiat, de fapt, de bine-cunoscuta "optimizare" în instanță practicat de trinomul Coldea-Dumbravă-Kovesi. 
Detalii șocante în cazul accidentului în care doi copii au fost spulberați în parcarea Parcului Pantelimon, din Capitală. Foto/Arhivă
Se complică ancheta în cazul tragicului accident de lângă parcul Pantelimon. Propritarul mașinii și-a schimbat declarația
Se complică ancheta în cazul tragicului accident de lângă parcul Pantelimon. Proprietarul maşinii, cel care i-ar fi dat nepotului mașina pe care prietenul său a transformat-o într-o adevărată armă mortală, a fost audiat de procurori, alături de cei doi tineri. Cercetările s-ar putea extinde după ce bărbatul şi-ar fi schimbat declaraţia şi ar fi spus că maşina ar fi fost luată din service de cei doi tineri fără ştirea lui. 
Foto arhivă Profimedia
Marcel Boloș s-a răzgândit. NU se mai modifică anul acesta sistemul de impozit pentru proprietăți
Ministrul Finanțelor Marcel Boloș a anunțat că nu va fi modificat în acest an sistemul de impozitare a proprietăților. Liberalul s-a referit la sistemul de calcul al valorii de piaţă a imobilelor într-un fel în care impozitul pe proprietate, plătit anual către primării, să fie stabilit la valoarea reală şi nu în funcţie de unii indicatori din Codul fiscal. O definitivare acum a acestui sistem ar fi permis aplicarea chiar de la 1 ianuarie 2025.
MAFIA GUNOAIELOR. Cine este șefa incineratorului din Slatina/ Captură video
MAFIA GUNOAIELOR. Cine este șefa incineratorului din Slatina: firma mafiotă, contract de 3.6 milioane de lei cu Spitalul Județean Olt
Echipa Realitatea PLUS a fost atacată de către proprietara incineratorului din apropierea municipiului Slatina. Eugenia Ciucă nu este la prima abatere, ea a provocat în perioada pandemiei un scandal uriaș, unde a amenințat pe comisarii de la garda de mediu. Femeia a scăpat de fiecare dată de problemele cu legea, iar afacerea a mers mai departe cu contracte de la stat. 
Vremea 13 august. Temperaturi CANICULARE în toată țara. Mercurul din termometre va urca până la 40 de grade Celsius
Vremea 13 august. Temperaturi CANICULARE în toată țara. Mercurul din termometre va urca până la 40 de grade Celsius
Astazi, canicula se va intensifica ușor în Banat, în Oltenia și în cea mai mare parte a Munteniei, unde se vor înregistra temperaturi maxime, în marea lor majoritate, de 39...40 de grade, disconfortul termic va fi accentuat. În restul teritoriului, maximele se vor încadra în general între 29 și 36 de grade, iar în Crișana, sud-vestul Transilvaniei, nord-estul Munteniei, sud-vestul Dobrogei, Carpații Meridionali și Occidentali va fi caniculă si disconfort termic ridicat. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza în zonele montane, iar noaptea posibil și în estul țării, unde izolat vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în timpul nopții în regiunile sudice (viteze de 45...55 km/h).
Șefa secției ATI a încercat să lase impresia că nu știa ce se întâmplă în secție
Șefa secției ATI de la Spitalul Pantelimon, "surprinsă" de dezvăluirile procurorilor despre saloanele morții
Declarație surprinzătoare făcută de la șefa secției ATI de la Spitalul Pantelimon în scandal bolnavilor despre care procurorii susțin că li s-ar fi provocat decesul prin modificarea medicației. Într-o intervenție la Culisele Statului Paralel, medicul Floriana Pompilian a afirmat că a fost o surpriză să afle de la oamenii legii că medicul pus sub acuzare scria date false în fișele de observație.
Referatul procurorilor în dosarul de la spitalul Sf. Pantelimon
Referatul procurorilor în dosarul de la spitalul Sf. Pantelimon. Stenograme incendiare care arată cum operau asasinele în halate
Rechizitoriul procurorilor în dosarul de la spitalul Sf. Pantelimon aduce în prim-plan o serie de dezvăluiri șocante și informații esențiale, incluzând stenograme incendiare care scot la iveală nereguli grave în gestionarea riscurilor sanitare. Acest document oficial evidențiază nu doar implicațiile legale ale persoanelor vizate, ci și impactul profund asupra sănătății publice și încrederii cetățenilor în sistemul medical.
Evenimentul astrologic al anului are loc pe 14 august
Evenimentul astrologic al anului are loc pe 14 august. Cum va schimba viețile zodiilor conjuncția dintre Jupiter și Marte
Una dintre cele mai importante întâlniri planetare din 2024, conjuncția dintre Marte și Jupiter în Gemeni, subliniază, poate chiar intensifică, entuziasmul și motivația crescute. Miercuri, 14 august, Marte și Jupiter se vor întâlni în Gemeni, semn cunoscut pentru natura sa socială și curiozitatea sa. Această aliniere cosmică combină planeta acțiunii și energiei cu planeta norocului și abundenței, creând o energie puternică și dinamică.