Articolele din categoria ACTUAL:

5 plante care răcoresc casa și împrospătează aerul
5 plante care răcoresc casa și împrospătează aerul. Se dovedesc adevărați aliați în lupta cu canicula
Canicula s-a întors în forță, determinând ca găsirea unor metode eficiente de răcire a casei să devină o prioritate pentru mulți dintre noi. O soluție naturală și plăcută este aducerea plantelor în interiorul locuinței, nu doar pentru aspectul estetic, ci și pentru efectele lor benefice asupra aerului pe care îl respirăm. Există anumite plante care nu doar că adaugă un strop de verdeață, dar contribuie și la împrospătarea aerului, curățându-l de agenții poluanți și crescând umiditatea ambientului. 
IT-iștii au fost detronați din topul celor mai bine plătite meserii
IT-iștii au fost detronați din topul celor mai bine plătite meserii. Cine câștigă acum cei mai mulți bani în România
Primele trimestriale, precum și evaluările de performanță, au generat o transformare semnificativă în peisajul salarial din România, sfidând așteptările tradiționale legate de cele mai bine plătite domenii. În timp ce IT-iștii și petroliștii au dominat mult timp topurile salariilor în țară, emergența unor noi sectoare și nevoia de specializări diverse au dus la creșterea salariilor în alte domenii.
Ingredientul surpriză pe care îl poți pune în apă atunci când fierbi cartofi
Ingredientul surpriză pe care îl poți pune în apă atunci când fierbi cartofi. Îi va face mai fragezi și mai gustoși
Atunci când ne pregătim să fierbem cartofi, ne dorim întotdeauna să obținem un rezultat perfect: cartofi fragezi, aromati și delicioși. Cu toate acestea, există un truc simplu, dar surprinzător, care poate transforma gustul și textura acestui ingredient de bază. Un ingredient secret, pe care îl poți adăuga în apa de fierbere, va îmbunătăți considerabil frumusețea și savoarea cartofilor tăi, dându-le o notă specială pe care nu o vei uita prea curând. 
Momentul în care unul dintre manageri impinge un jurnalist Realitatea Plus
Jurnaliștii Realitatea Plus, agresați de mafia gunoaielor din Slatina. Scene șocante surprinse în direct - VIDEO
Atac murdar la adresa Realitatea PLUS. Proprietara unui depozit de gunoaie a împins-o și a jignit-o pe jurnalistul Realitatea PLUS, Alexia Ditcov în momentul în care a fost întrebată de neregulile grave descoperite. Societatea a funcționat mai mult timp fără avizele necesare, a fost amendată inclusiv cu 100 de mii de lei, iar autoritatile au oprit activitatea în pandemie! 
Recalcularea pensiilor este gata. Când se pot aștepta seniorii să primească deciziile
Recalcularea pensiilor este gata. Când se pot aștepta seniorii să primească deciziile și ce se va întâmpla dacă poștașul nu îi găsește acasă
Deciziile de recalculare a pensiilor sunt gata pentru a fi trimise în totalitate la Poșta Română. Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, a anunțat în exclusivitate pentru Realitatea PLUS, că s-a lucrat la foc continuu, inclusiv în weekend, pentru ca recalcularea să fie gata. Asta înseamnă că din această săptămână deciziile urmează să ajungă la cei 3 milioane de pensionari care primesc a doua majorare.
Horoscopul banilor pentru săptămâna 12-18 august
Horoscopul banilor pentru săptămâna 12-18 august. Trei zodii vor fi răsfățatele astrelor. Vor avea oportunități surpriză de a câștiga bani
În săptămâna 12-18 august, astrele se aliniază într-un mod favorabil pentru a aduce schimbări semnificative în domeniul financiar pentru anumite zodii. Această perioadă promite oportunități neașteptate și perspective financiare încurajatoare, care vor transforma unele visuri materiale în realitate. Se anunță momente de inspirație și creativitate, care pot conduce la câteva decizii financiare ingenioase, dar și la posibilități de câștig din surse variate.
Foto/Arhivă/Profimedia
Campania de prevenție a UMFCD - “ Asumă-ți să fii sănătos! ”–Litoral 2024 Screening oferit de 36 de medici dermatologi, endocrinologi și pediatri
În perioada 12-17 august, turiștii aflați în concediu în sudul litoralului românesc vor putea fi beneficiarii unor consultații medicale oferite de către Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București prin Societatea Română de Dermatologie, Societatea Română de Endocrinologie și Societatea Română de Pediatrie cu sprijinul Ministerului Apărării Naționale și al Direcției de Sănătate Publică din Constanța.
Lovitură majoră contra mafia fake-urilor din București: Poliția confiscă marfă de 1 milion de euro
Lovitură majoră contra mafiei fake-urilor din București: Poliția confiscă marfă de 1 milion de euro
Poliția Capitalei a lansat o operațiune majoră împotriva rețelelor de contrafacere din București, efectuând luni percheziții la mai multe locații din oraș. În cadrul acestei acțiuni, au fost confiscate bunuri în valoare totală de peste 1 milion de euro, într-un dosar penal privind punerea în circulație a produselor care poartă mărci identice sau similare cu cele înregistrate.
Atenție, șoferi: Noi radare au fost instalate în România! Detalii despre locație și sancțiuni
Atenție, șoferi: Noi radare au fost instalate în România! Detalii despre locație și sancțiuni
Poliția Rutieră din România a intensificat controalele pe drumurile naționale prin amplasarea unor noi radare, parte a unei acțiuni europene dedicate creșterii siguranței rutiere. Campania „Roadpol-Speed”, derulată între 5 și 11 august 2024, vizează reducerea accidentelor cauzate de viteză excesivă și va implementa măsuri stricte pentru identificarea și sancționarea șoferilor care nu respectă limitele legale de viteză.
Realitatea PLUS descinde la MAFIA GUNOAIELOR din Slatina. Nereguli grave la un incinerator de deșeuri medicale periculoase/ Captură video
Realitatea PLUS a descins la MAFIA GUNOAIELOR din Slatina. Nereguli grave la un incinerator de deșeuri medicale periculoase VIDEO
Realitatea Plus a descinde luni la mafia gunoaielor din Slatina care a acaparat puncte cheie din mediul de afaceri din România! Sunt nereguli grave la un alt incinerator de deșeuri medicale periculoase! Societatea a funcționat mai mult timp fără avizele necesare, a fost amendată inclusiv cu 100.000 de lei, iar activitatea a fost și oprită în pandemie de către autorități! Echipa Realitatea PLUS a fost atacată de către proprietara incineratorului din apropierea municipiului Slatina. Eugenia Ciucă nu este la prima abatere, ea a provocat în perioada pandemiei un scandal uriaș, unde a amenințat pe comisarii de la garda de mediu. Femeia a scăpat de fiecare dată de problemele cu legea, iar afacerea a mers mai departe cu contracte de la stat.