Articolele din categoria ACTUAL:

Bogații planetei își pregătesc buncăre nucleare de lux, dotate cu facilități medicale și de divertisment
Bogații planetei își pregătesc buncăre nucleare de lux, dotate cu facilități medicale și de divertisment. Cererea a explodat în ultima perioadă
Într-o lume din ce în ce mai marcată de incertitudini globale, bogații planetei își îndreaptă atenția către soluții radicale de protecție, investind sume considerabile în buncăre nucleare de lux. Aceste refugii subterane, dotate nu doar cu cele mai avansate tehnologii de securitate, ci și cu facilități medicale de ultimă generație și zone de divertisment sofisticate, au devenit un simbol al statutului în cercurile celor înstăriți. Pe măsură ce amenințările geopolitice, schimbările climatice și crizele de sănătate publică se amplifică, cererea pentru astfel de sanctuare impresionante a explodat, reflectând o realitate alarmantă: nevoia de a găsi siguranță chiar și în cele mai luxoase condiții.
O petiție împotriva canonizării lui Arsenie Boca a pus pe jar internetul.
O petiție împotriva canonizării lui Arsenie Boca a pus pe jar internetul. "Un vrăjitor eretic, care umbla cu chiromanția, hipnoza, yoga și alte nebunii”
Recent, o petiție împotriva canonizării lui Arsenie Boca a stârnit controverse intense pe internet, polarizând opinia publică asupra unei figuri complexe a creștinismului românesc. Susținut de numeroși credincioși, Arsenie Boca este, pentru unii, un sfânt deosebit cu o influență spirituală profundă, în timp ce alții îl acuză de practici eretice, considerându-l un "vrăjitor eretic" datorită unor presupuse implicări în chiromanție, hipnoză sau yoga.
Tânără din Sibiu, arestată pentru furt: A păcălit o femeie de 86 de ani de două ori folosind un truc ingenios
Tânără din Sibiu, arestată pentru furt: A păcălit o femeie de 86 de ani de două ori folosind un truc ingenios
O tânără din Sibiu a fost arestată preventiv după ce a reușit să fure bani din aceeași locuință de două ori, folosind un pretext bine gândit. Potrivit unui comunicat emis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Sibiu, femeia s-a prezentat la locuința unei bătrâne de 86 de ani, pretinzând că a fost trimisă de preotul local pentru a strânge fonduri în scopuri caritabile.
Accident mortal, în Bistrița Năsăud. Un bătrân a fost lovit violent de o ambulanță
Răsturnare de situație în cazul accidentului dintre o ambulanță și o căruță, din județul Brașov. Tinerii din atelaj se întorceau de la FURAT
Răsturnare de situație în cazul accidentului dintre o ambulanță și o căruță din noaptea de luni spre marți, din județul Brașov, în urma căruia un asistent medical a fost grav rănit. Tinerii aflați în căruța vinovată de producerea accidentului se întorceau de la furat. Aceștia au fugit de la locul producerii evenimentului rutier, însă ulterior au fost identificați și prinși. În prezent, aceștia sunt cercetaţi pentru furt calificat şi părăsirea locului accidentului.
Supercupa României la Hochei, partida CSM Corona Braşov - ACSH Gheorgheni inaugurează Patinoarul Berceni Arena
Supercupa României la Hochei, partida CSM Corona Braşov - ACSH Gheorgheni inaugurează Patinoarul Berceni Arena
Consilierii locali au aprobat, miercuri, o hotărâre în baza căreia Consiliul Local Sector 4 poate hotărî cu privire la cooperarea dintre această zonă administrativă şi Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă în vederea organizării Supercupei României la această disciplină sportivă, pe data de 31 august, între CSM Corona Braşov – ACSH Gheorgheni, transmite Agerpres.
Minorul de 13 ani care a înjunghiat un bărbat într-o stație de tramvai din Capitală SCAPĂ de urmărire penală! Care este motivul
Minorul de 13 ani care a înjunghiat un bărbat într-o stație de tramvai din Capitală SCAPĂ de urmărire penală! Care este motivul
Adolescentul de 13 ani care a înjunghiat zilele trecute un bărbat de 50 de ani cu cuțitul, în urma unei altercații în tramvai, scapă de urmărirea penală pe motiv că este minor. În prezent, acesta a fost preluat de reprezentanții DGAPSC Sector 3. Incidentul șocant s-a petrecut, luni, într-o stație de tramvai din sectorul 2 al Capitalei. Între agresor și victimă se pare că ar fi avut loc un conflict în timp ce se aflau în tramvai, iar când au coborât, minorul de 13 ani l-a înjunghiat cu un cuțit în spate pe bărbat.