Articolele din categoria ACTUAL:

Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Adrian Câciu Exclusiv
Ministrul Investitiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, detalii despre marea recalculare a pensiilor și despre o eventuală înghețare a salariilor
Prezent in platoul Realitatea Plus, Adrian Câciu, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene și fost ministru al Finanțelor, a vorbit despre felul in care a fost aplicata noua lege a pensiilor. De asemenea, Câciu a abordat îngrijorările legate de o eventuală înghețare a salariilor, subliniind contextul economic și politic actual, în special în perspectiva alegerilor de la sfârșitul acestui an. 
Ion Tiriac are pensie de fost cadru al Ministerului de INterne (Profimedia)
Ce pensie va încasa Ion Ţiriac după recalculare? Anunțul a fost făcut chiar de șeful Casei de Pensii
Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați români din perioada postcomunistă, are o pensie considerabilă chiar și înainte de recalculare. Totuși, având în vedere faptul că fostul mare tenismen n-a avut stagiu complet de cotizarei, există îngrijorări că la recalcularea venitul său ar putea fi redus. Invitat la un post TV, șeful Casei Naţionale de Pensii Publice a confirmat, indirect, că Țiriac va rămâne cu pensia î plată.
Planta lui Dumnezeu, singura menționată și în Biblie și în Coran
Planta lui Dumnezeu, singura menționată și în Biblie și în Coran. Conține peste 150 de antioxidanți și ajută la tratarea mai multor boli
Planta lui Dumnezeu, menționată atât în Biblie, cât și în Coran, este un simbol profund al legăturii dintre spiritualitate și medicină. Această plantă misterioasă, recunoscută și venerată de-a lungul secolelor, își are rădăcinile în tradiții străvechi, unde utilizarea sa a fost asociată cu vindecarea și purificarea. Deși detaliile despre ea sunt adesea învăluite în legenda și mitologie, impactul său asupra istoriei medicinei este incontestabil, fiind un exemplu elocvent al modului în care natura poate fi o sursă de inspirație și leac. 
Maxim Eremin era un veteran al FSB
Moarte suspectă la vârful FSB-ului rusesc. Șeful antiterorismului s-a înecat în timp ce lua cina
O nouă moarte suspectă agită spiritele în cercurile puterii de la Moscova. Șeful departamentului de combatere a terorismului din cadrul serviciului de informații FSB a murit după ce s-a înecat cu o bucată de carne, în timp ce lua cina. Colonelul de contrainformații avea 50 de ani, iar contextul în care a murit alimentează din nou scenariile privind modul în care Vladimir Putin își elimină dușmanii sau subordonații considerați inutili.
Sărbătoare cu Cruce Roșie în calendar, joi, 29 august: Tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul
Sărbătoare cu Cruce Roșie în calendar, joi, 29 august: Tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul. Ce obiect să nu folosești sub nicio formă în această zi
Taierea capului Sfantului Ioan Botezatorul este ultima sarbatoare din anul bisericesc. Noul an bisericesc incepe la 1 septembrie. Taierea capului Sfantului Ioan Botezatorul se praznuieste in fiecare an, la 29 august. In aceasta zi se tine post pentru a ne infrana asemenea lui Ioan Botezatorul, dar si pentru a nu fi ca Irod. Acesta, din cauza lipsei de masura, a cerut ca Salomeea sa danseze, iar ca rasplata i-a oferit capul Sfantului Ioan.
Simona Bucura Oprescu a dat asigurări că niciun venit nu scade
Ministrul Muncii explică ce se întâmplă cu salariul minim european. Cum se calculează și cine va câștigă cel mai mult
Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, a oferit detalii despre introducerea salariului minim european și despre cum se va calcula. Formula va ține cont de puterea de cumpărare, de nivelul câștigului salarial mediu brut și de productivitatea muncii. Cel mai mult vor câștiga românii care lucrează deja pe salariul minim pe economie, iar angajatorii vor fi obligați să le crească salariile la nivelul salariului minim european.
Ce etnie avea Alexandru Ioan Cuza
Ce etnie avea Alexandru Ioan Cuza. Domnitorul Micii Uniri a ținut ascuns acest aspect
Alexandru Ioan Cuza este o personalitate de seamă în istoria României, recunoscut pentru contribuția sa esențială la Unirea Principatelor Române și pentru reformele importante pe care le-a pus în practică. Însă, dincolo de realizările sale publice, există detalii mai puțin cunoscute despre originea sa și drumul pe care l-a parcurs pentru a deveni domnitor. Această poveste ascunde secrete privitoare la etnia sa și la procesul electoral care l-a propulsat în fruntea Principatelor Unite.