Articolele din categoria ACTUAL:

 Politicienii profită de isteria Insula Iubirii. Campanie electorală cu replici din celebra emisiune
Politicienii profită de isteria Insula Iubirii. Campanie electorală cu replici din celebra emisiune
Este isterie națională după finalul emisiunii cu ispite care spulberă cuplurile. Instituțiile statului, politicieni, până și Comisia Europeană de la București, toți au sărit în jocul comentariilor despre finala controversată cu despărțiri și împăcări. Elena Lasconi, șefa reziștilor a profitat de fenomenul viral și a lăsat comentarii, alături de alți reziști. Și candidata independentă la Cotroceni, Ana Birchall, a intrat în bătălia comentariilor pentru popularitate. 
Autospecială de poliție, implicată într-un acccident rutier pe E85: 9 persoane au fost rănite / Foto: Inquam Photos
Autospecială de poliție, implicată într-un acccident rutier pe E85: 9 persoane rănite, printre care și 5 polițiști. Val de accidente pe "Drumul Morții"
Un autoturism al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea a fost implicat, joi, într-un accident rutier produs pe DN 2 - E85, la ieşire din comuna Goleşti, în urma căruia nouă persoane au fost rănite. Printre răniți sunt și 5 polițiști. Din primele informații, vorbim despre o coliziune în lanț. Nu este însă singurul accident produs pe E 85, supranumit și "Drumul Morții", joi dimineață. Nouă persoane au ajuns la spital după ce două autoturisme s-au ciocnit pe raza localităţii Drăguşeni. Printre victime se află și 5 minori. Doi dintre răniți, o femeie și un copil, au rămas încarcerați, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru extragerea lor dintre fiarele contorsionate.  
Legătura lui Coldea cu
Legătura lui Coldea cu "doamna de fier a Albaniei". Stat Paralel, tras la indigo în Balcani: tentaculele mafiei coldiste
Apar noi detalii despre misiunea generalului negru în Albania! Florian Coldea ar fi fost plătit de politicienii de rang înalt de la Tirana să înființeze un „stat paralel” chiar în țara în care oferea consultanță. Mai mult, în fruntea sistemului avea să ajungă chiar cea mai influentă femeie din stat. Chiar pe modelul românesc, Coldea ar fi pregătit o întreagă rețea de ofițeri operativi pentru infiltrarea în sistemul albanez.
Pensiile românilor, calculate în direct de George Simion și Dorina Barcari. Oamenii, îndemnați să-și ceară drepturile prin contestații
PENSIILE românilor, calculate în direct de George Simion și Dorina Barcari. Oamenii, îndemnați să-și ceară drepturile prin CONTESTAȚII
Marea recalculare a pensiilor a produs un val de dezamăgire și indignare în rândul românilor. Liderul AUR, George Simion a făcut calcule de pensii în direct pe o rețea de socializare împreună cu propunerea partidului său pentru Ministerul Forței de Muncă și Pensiilor, Dorina Barcari. Amândoi au răspuns oamenilor nemulțumiți de recalcularea pensiilor și i-au îndemnat să depună contestații. 
Adolescentul de 13 ani care a înjunghiat un bărbat într-o stație de tramvai din Capitală NU regertă fapta. Minorul a scăpat de închisoare / Foto: Inquam Photos
Adolescentul de 13 ani care a înjunghiat un bărbat într-o stație de tramvai din Capitală NU regretă fapta. Minorul a scăpat de închisoare
Adolescentul de 13 ani care a fost la un pas să omoare un om după ce l-a înjunghiat cu un cuțit în spate într-o stație de tramvai scapă de închisoare. Mai mult, atacatorul nu are niciun regret, iar în momentul în care a fost dus la audieri i-a amenințat chiar și pe polițiști. Potrivit informațiilor, agresorul a copilărit într-un centru de plasament, iar în prezent mama lui nu este în țară. Urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional! 
Taierea capului Sfantului Ioan Botezatorul
Sărbătoare 29 august. Zi cu importanță deosebită pentru creștini-ortodocși. Cruce roșie în calendar
Taierea capului Sfantului Ioan Botezatorul este praznuita pe 29 august. Este ultima mare sarbatoare din anul bisericesc, pentru ca pe 1 septembrie incepe un nou an. Ziua Taierii capului Sfantului Ioan Botezatorul este o zi de post. Ni se cere sa postim in aceasta zi, pe de o parte ca sa nu ne asemanam cu Irod, care din cauza ospatului fara masura, a cerut ca Salomeea sa-i danseze si drept rasplata i-a oferit capul Sfantului Ioan Botezatorul, iar pe de alta parte, ca sa ne asemanam cu viata infranata a lui Ioan.
Horoscop special: Patru zodii intră într-o eră norocoasă din 28 august
Horoscop special: Patru zodii intră într-o eră norocoasă din 28 august, după ieșirea lui Mercur din retrograd
Mercur direct nu doar că ne ajută să revenim pe drumul cel bun în viața noastră, dar din prima sa zi, 28 august 2024, deschide ușile pentru ca patru semne zodiacale să intre într-o eră de mare noroc și abundență. Este ca și cum ceea ce împiedica fluxul de abundență să se manifeste acum este liber să circule. Mercur direct este tranzitul astrologic care pune lucrurile din nou în mișcare.