Articolele din categoria ACTUAL:

Procurorii așteaptă datele de la criminaliști și legiști
Tânăr ucrainean, găsit împușcat în cap într-o fermă din Botoșani. Lângă el era o armă de vânătoare
Descoperire macabră în incinta unei ferme din județul Botoșani. Un tânăr ucrainean a fost găsit mort, împușcat în cap, iar în apropiere se afla o armă de vânătoare. Criminaliștii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat. Potrivit unor surse Realitatea Plus, bărbatul ar fi intrat de câteva zile pe teritoriul Românie, în mod ilegal, împreună cu alt conațional, încălcând interdicția impusă de autoritățile de la Kiev pentru bărbați apți de fi trimiși pe front.
Urmările dezastrului de la Mangalia (Furtuni România - Official Meteo Group)
Cod ROȘU de inundații și cod portocaliu de ploi în județul Constanța, după dezastrul provocat noaptea trecută - vezi HARTA
Meteorologii au prelungit avertizarea de vreme extremă, cu ploi abundente și furtuni, în zona litoralului românesc. Până la ora 9:00, județul Constanța s-a aflat sub cod roșu, iar de la ora 10:00 ANM a modificat avertizările în cod portocaliu și galben. În paralel, Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor instituie cod roșu până mâine, 1 septembrie, la ora 12.00 pentru râurile din jumătatea de sud a județului Constanța. T
Femeia și-ar fi înselat atât cunoscuții, cât și persoane necunoscute
Fals medic rezident din Iași, acuzat că a profitat de necazul mai multor familii vulnerabile și a încasat donațiile adresate acestora
Un fals medic rezident din Iași este în centrul unui uriaș scandal, fiind acuzat de cunoscuți că i-a păcălit cu diverse sume de bani, pe care nu le-a mai returnat și că ar fi deturnat chiar și donații adresate mai multor familii vulnerabile. Mai multe persoane din anturajul Anei Postolachi au declarat pentru BZI că atunci când i-au solicitat returnarea banilor împrumutați, falsul medic a refuzat, ba chiar a trecut la amenințări.
 Ministerul Finanțelor, anunț după ce Fitch a menținut ratingul de țară pentru România
Fitch reconfirmã ratingul suveran al României şi perspectiva stabilã. Anunțul oficial de la Finanțe
Agenţia de rating Fitch a reconfirmat ratingul aferent datoriei guvernamentale a României la BBB-/F3 pentru datoria pe termen lung şi scurt în valutã, precum şi perspectiva stabilã, a anunţat sâmbătă Ministerul Finanţelor. Potrivit sursei citate, ”punctele forte care au condus la menţinerea ratingului şi a perspectivei sunt contrabalansate de nivelul deficitelor bugetului de stat şi ale contului curent în raport cu suverani cu un rating similar, de nivelul ridicat al rigiditãţii bugetare şi de poziţia datoriei externe nete”.
Cătălin Drulă și Vlad Voiculescu nu par împăcați cu ideea că Elena Lasconi a preluat conducerea USR
Reziștii se atacă între ei înainte de alegeri. Lasconi, abandonată de liderii USR. Vlad Voiculescu, ironizat într-un cânte: "Șeful pe plantații / Pune senatorii, pune deputații”.
Se duc lupte crâncene în partidul reziștilor, chiar înaintea alegerilor prezidențiale! La puțin timp după ce și-a anunțat candidatura la Palatul Cotroceni, Elena Lasconi pare să fi fost părăsită de colegi. Imaginea USR-ului este una divizată deoarece liderii par să se distanțeze de șefa lor. Mai mult, un cântec a devenit viral pe grupurile de comunicare ale USR dezvăluie jocurile pe care le-ar face Vlad Voiculescu pentru a-și impune oamenii pe liste.
Numeroase mașini acoperite de apă în Mangalia (Furtuni România - Official Meteo Group)
Ro- Alert și cod ROȘU de vreme instabilă pe litoral. Ploile au făcut prăpăd, noaptea trecută, în stațiuni. Situație critică în Constanța - FOTO/VIDEO
Ploile au făcut prăpăd pe litoral, unde a fost emis atât un cod roșu, cât și un mesaj Ro-Alert de vreme severă. Mesaj a fost valabil până la ora 9.00, însă riscul de inundații se menține. Mai multe mașini au fost blocate de șuvoaiele de apă, la intrarea în Constanța dinspre localitatea Valu lui Traian. În Mangalia, mai multe autoturisme au fost aproape acoperite de ape.