Articolele din categoria ACTUAL:

WhatsApp anunță noi funcții importante pentru telefoanele Android. Cum ne va face utilizarea mai ușoară
WhatsApp anunță noi funcții importante pentru telefoanele Android. Cum ne va face utilizarea mai ușoară
WhatsApp se pregătește să introducă în curând o nouă funcție pentru utilizatorii Android, care va permite ștergerea simultană a tuturor mesajelor necitite. Această opțiune, disponibilă deja de câțiva ani pentru utilizatorii iOS, va fi acum implementată și pe dispozitivele Android, contribuind astfel la o gestionare mai eficientă a conversațiilor și la îmbunătățirea experienței utilizatorilor.
Silviu Mănătire îi transmite lui Lasconi că și-a ales un model prost în Băsescu (foto: 2020)
Silviu Mănăstire lansează un atac direct la adresa Elenei Lasconi: Aplici metoda Băsescu, securistul care le strigă altora că sunt securiști
Liberalul Silviu Mănăstire lansează un atac frontal la adresa liderei USR Elena Lasconi, candidata a formațiunii la președinția României. Mănăstire o acuză că aplică metoda Băsescu- securistul care țipă după alții ca sunt securiști. Reacția vine după ce Lasconi a afirmat că ar putea solicita informații oficiale dacă Silviu Mănăstire și Rareș Bogdan au colaborat sau colaborează cu serviciile. În replică, Mănăstire îi cere lui Lasconi să răspundă cu DA sau NU dacă a lucrat pentru Radu Timofte, directorul SRI, în perioada 2001-2002.
Secvența în care apare punga Carrefour
Cum a ajuns o pungă de la Carrefour în „Buletin de Bucureşti”, un film din 1982? Controversa, explicată chiar de Mircea Diaconu
În ultimul deceniu al Epocii de Aur a lui Nicolae Ceaușescu, presa de propagandă prezenta lumea occidentală în cele mai sumbre culori, un spațiu al pierzaniei și al lăcomiei fără margini, în care omul muncitor era victima sigură. Aparent paradoxal, românilor de rând le plăcea "Dallas" și viața de lux a familiei Ewing, țigările și băuturile fine din Occident, iar unitatea de măsură a calității era "Neckerman". Într-o astfel de lume contradictorie, o scenă dintr-un film românesc extrem de popular, "Buletin de București", a stârnit nedumerire în rândul spectatorilor din vremurile noastre prin faptul că într-un cadru mai scurt de o secundă apare o pungă de plastic inscripționată "Carrefour". Mircea Diaconu, protagonistul peliculei, a explicat după mai bine de patru decenii, cum a fost posibil așa ceva.
Albanezul care l-a înjunghiat pe patronul restaurantului Nuba a fost ucis în Belgia
Albanezul care l-a înjunghiat pe patronul restaurantului Nuba a fost ucis în Belgia. Asupra sa s-au tras 18 focuri de armă
Elis Rroshkodoli, albanezul căutat pentru înjunghierea patronului restaurantului Nuba, a fost ucis în Belgia, într-un incident violent care a captat atenția mediilor de știri din întreaga Europă. Rroshkodoli, suspectat de comiterea unei agresiuni brutale care a dus la rănirea gravă a victimei, fusese dat în urmărire internațională de autoritățile române. 
Proprietățile miraculoase ale tămâiei
Proprietățile miraculoase ale tămâiei: Tratamentul pentru dureri de cap pe care îl recomanda părintele Elefterie de la Mănăstirea Dervent
Tămâia, o rășină aromată cu origini în arborii genului Boswellia, a captat atenția oamenilor de-a lungul istoriei datorită ritualurilor religioase, dar și proprietăților sale terapeutice. În ultima vreme, interesul pentru beneficiile potențiale ale tămâiei s-a concentrat și asupra capacității acesteia de a aborda cheagurile de sânge la nivelul capului.
Frații Tate s-au lăudat permanent cu mașinile și vilele de lux
Sechestru EXTINS pe averea fraților Tate. Sunt vizate alte autoturisme de lux, terenuri și case, cu o valoarea totală de peste 2,5 milioane euro
Procurorii DIICOT au extins sechestrul asupra părților sociale, conturi bancare și autoturisme trecute pe numele a cinci firme pe care le dețin frații Andrew şi Tristan Tate. Totodată, au fost puse sub sechestru 11 terenuri din judeţele Braşov şi Ilfov, cu construcțiile de pe cinci dintre acestea, valoarea totală fiind estimată la peste 2,5 milioane euro.
PNL Cluj: Președintele Ciucă este liderul de care are nevoie România
PNL Cluj: Președintele Ciucă este liderul de care are nevoie România
Astăzi, în cadrul unei ședințe oficiale, Biroul Politic Județean Cluj a luat o decizie importantă în perspectiva viitoarelor alegeri prezidențiale, votând în unanimitate susținerea candidaturii lui Nicolae Ciucă pentru funcția supremă în stat. Această alegere subliniază unitatea și determinarea organizației județene de a sprijini un lider considerat capabil să conducă țara pe calea stabilită de valorile și principiile pe care le promovează.
Testul detectivului suprem
Testul detectivului suprem. Dacă îți dai seama de greșeala din imagine în 15 secunde poți să îi dai clasă lui Sherlock Holmes
Într-o lume plină de mistere și enigme, puțini pot rivaliza cu faimosul detectiv Sherlock Holmes, cunoscut pentru abilitatea sa extraordinară de a observa detalii esențiale ce scapă privirii comune. Dar acum, provocarea este aruncată: Testul detectivului suprem. Te invităm să îți pui la încercare spiritul de observație. Dacă reușești să depistezi greșeala din imagine în doar 15 secunde, îți vei câștiga locul printre cei mai agili detectivi, demonstrând că și tu poți dezvălui secretele ascunse, la fel de bine ca și marele Holmes.
Ingredientul secret cu care poți înlocui maioneza din salata de vinete
Ingredientul secret cu care poți înlocui maioneza din salata de vinete. Vor ieși mult mai gustoase și pufoase
Dacă ești în căutarea unei modalități inovatoare de a îmbunătăți salata ta de vinete, avem o surpriză pentru tine! Cu un ingredient secret, poți transforma această rețetă tradițională într-o adevărată delicatesă, care va impresiona orice oaspete. Nu doar că salata va căpăta o textură mult mai pufoasă, dar gustul va fi atât de delicios încât nu te vei mai putea opri din mâncat.