Articolele din categoria ACTUAL:

Elvis Presley, legenda care a scris istorie. Lucruri mai puțin cunoscute despre regele muzicii
Elvis Presley, legenda care a scris istorie. Lucruri mai puțin cunoscute despre regele muzicii
Elvis Presley, regele rock ‘n’ roll este considerat ca fiind una dintre cele mai mari personalități culturale ale secolului XX. S-a născut pe data de 8 ianuarie 1935, iar datorită talentului și personalității sale a devenit o adevărată legendă.Lucruri mai puțin știute despre Elvis PresleyÎn timp ce legenda sa a rămas vie în memoria fanilor, viața sa personală a fost plină de secrete. Sigur nu știați din ce cauza purta mereu gulere înalte sau că regele a avut un frate geamăn.
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci miere cu usturoi. Remediul face minuni pentru sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci miere cu usturoi. Remediul face minuni pentru sănătate
Dacă te gândeşti la combinația dintre usturoi cu miere, nu pare a fi cea mai potrivită asociere însă, dacă vei mânca acest amestec timp de șapte zile, pe stomacul gol, sistemul imunitar va deveni mai rezistent, iar unele afecțiuni de care suferi pot fi vindecate.Usturoi cu miere, un medicament cu beneficii multipleUsturoiul este printre cele mai renumite și apreciate legume și, totodată, condiment din lume. Este folosit în aproape toate bucătăriile pentru gustul său și aroma unică, dar și pentru efectele sale benefice asupra sănătății.
Septembrie, prima lună de toamnă, a noua din calendar. Foto/Profimedia
Septembrie, a noua lună a anului, deși numele înseamnă 7. Începe în aceeaşi zi a săptămânii ca şi luna decembrie, în fiecare an
Deși este a noua lună a anului, septembrie înseamnă 7. Romanii au rebotezat lunile anului. Împăratul roman Caligula a redenumit a şaptea lună - september - de la cuvântul „septem”, care înseamnă şapte, deoarece a reprezentat luna a şaptea în calendar roman. Apoi, odată cu introducerea calendarului Gregorian a devenit a noua lună a anului.