Articolele din categoria ACTUAL:

Liderii PNL, în turneu prin țară. Nicolae Ciucă, Rareș Bogdan, Lucian Bode, surprinși la o benzinărie din Argeș
Liderii PNL, în turneu prin țară. Nicolae Ciucă, Rareș Bogdan, Lucian Bode, surprinși la o benzinărie din Argeș - FOTO
Liderii Partidului Național Liberal (PNL) au fost surprinși, vineri, la o benzinărie din localitatea Albota, județul Argeș, în timpul unei pauze între întâlnirile din teritoriu. Grupul, format din figuri importante ale partidului, printre care Nicolae Ciucă, președintele PNL și candidat la alegerile prezidențiale, Lucian Bode, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău și Rareș Bogdan, a fost fotografiat într-un moment de respiro, după o zi încărcată de activități politice.
Reţeta lui Adi Hădean pentru delicioasa supă japoneză Ramen
Reţeta lui Adi Hădean pentru delicioasa supă japoneză Ramen. Ingredientul secret care va surprinde și cele mai sofisticate gusturi
Supa Ramen este un preparat japonez extrem de apreciat, pe care tinerii din întreaga lume pur și simplu îl adoră. Popularitatea produsului a crescut odată ce fenomenul Manga/ Anime a luat amploare, depășind granițele Asiei și făcându-și loc printre europeni. Acesta este nu numai delicios, ci şi foarte hrănitor, fiind perfect pentru vremea rece de afară.
Prețurile locuințelor din România au explodat în primul trimestru al anului
Prețurile locuințelor din România au explodat în primul trimestru al anului. Cât a ajuns metrul pătrat - anunț de ultimă oră de la BNR
Prețurile locuințelor în România au înregistrat o creștere de 5,5% în primul trimestru al acestui an, depășind media Uniunii Europene și a zonei euro, însă evoluția a fost mai puțin accentuată în comparație cu economiile similare din regiune, a declarat vineri Florin Dragu, șeful Serviciului Direcția Stabilitate Financiara din cadrul Băncii Naționale a României (BNR).