Articolele din categoria ACTUAL:

Cum trebuie să fie partenerul ideal pentru tine, în funcție de luna în care te-ai născut
Cum trebuie să fie partenerul ideal pentru tine, în funcție de luna în care te-ai născut
Relațiile fericite și durabile sunt construite pe o fundație solidă de compatibilitate și înțelegere mutuală. Dacă te-ai întrebat vreodată ce anume determină chimia dintre tine și partenerul tău, astrologia poate oferi răspunsuri fascinante. Conform acestei discipline antice, luna în care te-ai născut poate dezvălui trăsături esențiale ale personalității tale și ale celor din jurul tău. 
Pensionarii au ajuns să își vândă din casă pentru a putea supraviețui
Pensionarii au ajuns să își vândă din casă pentru a putea supraviețui. Reportaj dintr-un târg din Capitală
Pensionarii au ajuns să își vândă cele mai iubite lucruri din casa pentru a putea supraviețui. În fiecare weekend, zeci de seniorii înșiră pe jos, la târguri, obiecte pentru care cândva s-au chinuit ca să le cumpere. Cu o pensie de puțin peste o mie de lei, oamenii nu își pot asigura nici hrana pentru o lună, iar de medicamente sau facturi nici nu mai poate fi vorba. 
Coșmar pentru locatarii unui bloc din Iași, care s-au trezit inundați cu apa de la canalizare. Foto: bzi
Coșmar pentru locatarii unui bloc din Iași, care s-au trezit inundați cu apa de la canalizare. „Am apă cu fecale în toată casa”
O situație scandalosă i-a pus în dificultate pe locatarii unui bloc de apartamente din Iași, care s-au trezit noaptea trecută cu locuințele inundate din cauza canalizării. Dezvoltatorul se disculpă, acuzând Primăria și compania locală , în timp ce locuitorii se zbat să scoată apa din apartamente cu pompa. Administratorul clădirii afirmă că astfel de probleme apar după fiecare ploaie, iar în prezent nu există o soluție.
Aeroportul unde avioanele zboară la câțiva metri de capetele oamenilor. Foto: Captură YouTube
Aeroportul unde avioanele zboară la câțiva metri de capetele oamenilor. Imagini șocante cu aterizări periculoase în insula iubită de turiștii români
Unul dintre cele mai periculoase aeroporturi din lume se află la doar o oră și jumătate de România. Aeroportul de pe insula grecească Skiathos are cea mai scurtă pistă din Europa, care este amplasată în apropierea caselor. Piloții sunt nevoiți să realizeze aterizări foarte joase, iar turiștii se strâng deseori în această zonă pentru a privi cum aterizează și decolează aeronavele. 
Război în Ucraina, ziua 927/ Foto: Profimedia
Război în Ucraina, ziua 927. Noi ajutoare pentru trupele ucrainene. SUA vor trimite încă un pachet militar de 250 de milioane de dolari - LIVE TEXT
Ucraina a intrat în ziua 927 a războiului. Secretarul Apărării, Lloyd Austin, a anunțat că SUA vor trimite încă un pachet de ajutor militar în valoare de 250 de milioane de dolari către Ucraina. De asemenea, preşedintele francez Emmanuel Macron şi cancelarul german Olaf Scholz şi-au reafirmat vineri sprijinul pentru Ucraina "atâta timp cât este necesar"