Articolele din categoria ACTUAL:

Mesaje de La multi ani de Sfanta Maria Mică
Mesaje de La multi ani de Sfanta Maria Mică. Surprinde persoanele dragi cu aceste urări inedite
Sfânta Maria este o sărbătoare plină de semnificație și bucurie, iar pentru peste două milioane de români, această zi reprezintă ocazia perfectă de a sărbători nu doar numele, ci și legătura specială cu cei dragi. Dacă în cercul tău de prieteni sau familie se află o persoană care își serbează onomastica, nu lăsa să treacă această oportunitate fără a-i aduce un zâmbet pe chip.
ANM a emis un Cod Galben în două județe. Vântul va lovi cu cu viteze la rafală de 50-70 km/h
Alertă pe litoral. ANM a emis un Cod Galben în două județe. Vântul va lovi cu cu viteze la rafală de 50-70 km/h
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un Cod Galben de vânt pentru județele Constanța și Tulcea, avertizând că rafalele vor atinge viteze impresionante de 50-70 km/h. Această atenționare vine în contextul condițiilor meteorologice extrem de instabile, care pot afecta nu doar activitățile derulate pe plajă, ci și siguranța cetățenilor și a turistilor. 
Reacția MApN la intruziunea dronelor rusești în spațiul aerian al României
Reacția MApN la intruziunea dronelor rusești în spațiul aerian al României. Detalii despre o zonă de impact pe teritoriul național
Noaptea trecută, mai multe drone rusești au intrat pe teritoriul țării noastre, iar armata a ridicat de la sol avioanele F-16 pentru a interveni. În urma acestui incident alarmant, Ministerul Apărării Naționale a transmis un comunicat în care a oferit detalii asupra reacției forțelor armate la intruziunea dronelor rusești în spațiul nostru aerian.
Soluția găsită de un băiat din Iași ca să strângă bani pentru rechizite
Ce face un băiat din Iași ca să strângă bani pentru rechizite. „Vreau să îmi iau creioane, caiete, papuci și niște flanele”
Mai sunt doar două zile până când cel mai așteptat an școlar reîncepe pentru sute de mii de copii din România. Odată cu aceasta, însă, revine și povestea tristă a multor familii care se luptă să facă față cheltuielilor necesare pentru achiziționarea rechizitelor și a îmbrăcămintei pentru noul an. În mijlocul acestei realități dure, un băiețel de 13 ani din Iași ne arată cum voința și determinarea pot schimba situația.
Ucraina și-a prezentat noile „drone dragon
Război în Ucraina, ziua 928. Ucraina și-a prezentat noile „drone dragon, a căror încărcătură poate să topească pînă și oțelul - Live text
Ucraina a intrat în ziua 928 a războiului. Armata ucraineană a venit cu o inovație pentru a avea un avantaj în fața rușilor. Militarii folosesc o nouă încărcătură pentru dronele lor, și anume termitul incendiar. Amestecul poate să topească până și oțelul. Ucrainenii au distribuit pe rețelele sociale mai multe filmulețe în care grenade cu termit distrug vehicule blindate. 
Prognoza meteo, 8 septembrie.
Prognoza meteo, 8 septembrie. Zi călduroasă, cu temperaturi mai mari decât normalul perioadei
Pe 8 septembrie, prognoza meteo anunță o zi călduroasă, caracterizată prin temperaturi care depășesc limitele normale ale acestei perioade. Deși vara este pe cale să își ia rămas bun, majoritatea regiunilor se confruntă cu o vreme caldă, iar duminică, valorile termice maxime se vor încadra între 22 și 33 de grade Celsius. Noaptea, termometrele vor indica minime cuprinse între 12 și 17 grade
George Simion
AUR cere ca Legea pensiilor să fie modificată. Ce prevederi propune partidul condus de George Simion
George Simion cere modificarea legii pensiilor astfel încât persoanele cu dizabilități să nu mai fie nedreptățite! După o serie de discuții cu președinta Consiliului Național al Dizabilității din România, reprezentanții AUR au transmis că vor depune un proiect legislativ. Prin intermediul său, persoanele cu handicap grav ar urma să se poată pensiona la cerere, indiferent de vârstă, dacă au realizat în condiții de handicap un stagiu de cotizare contributiv de cel puțin o treime din stagiul complet de cotizare.