Articolele din categoria ACTUAL:

Vlad Voiculescu, reacție halucinantă după scandalul-monstru cu fosta soție, în plină stradă/ Capturăfoto CanCan
Vlad Voiculescu, reacție halucinantă după scandalul-monstru cu fosta soție, în plină stradă. Europarlamentarul o dă la întors: cum se apără
Momente extrem de tensionate au fost surprinse între Vlad Voiculescu și Laura Ștefănuț. Fostul ministru al sănătății a primit o lecție în plină stradă de la fosta soție. Laura Ștefănuț pare că îi interzice fostului sau partenere să mai petreacă timp cu fiica lor. Aceasta și-a suit copila în mașină și a demarat în trombă dupa ce s-a intalanit cu Vociculeacu. El a rămas cateva minute descumpănit în stradă, după care a pornit în urmărirea mașinii. Va reamintesc că cei doi si-au anunțat separarea, după ce Vlad Vociulecu a fost prins că are un cont pe o aplicație de întâlniri amoroase. Într-o reacție pentru Realitatea PLUS, Voiculescu susține că aceasta stire îi încalcă dreptul la viață privată și imagine și, mai ales, contravine decenței și bunului simț comun. 
Ion Țiriac
Ion Țiriac, declarație surprinzătoare în plin scandal al deciziilor de recalculare: Nu știu ce pensie am, nu am întrebat niciodată
Ion Țiriac sustine că nu știe ce pensie are! Miliardarul ar încasa, insa, în jur de 12.000 de lei, potrivit unor surse, sumă pe care o primește datorită performanțelor sportive de excepție, dar și a postului ocupat în Ministerul de Interne. Pensia lui nu a fost mărită odată cu marea recalculare, deoarece timpul în care acesta a contribuit activ a fost sub 25 de ani. 
Război în Ucraina. O rachetă ucraineană loveste o clădire în Kursk/ Arhivă foto Profimedia
Război în Ucraina, ziua 926. Strategia din spatele incursiunii ucraine în Kursk, explicată de șeful armatei Kievului. Ce planuri avea Moscova - LIVE TEXT
Războiul din Ucraina a ajuns ]n ziua cu numărul 926. Generalul Sîrski, care a venit la comanda armatei ucrainene în februarie anul acesta, a declarat pentru CNN că el crede că operaţiunea din Kursk este un succes. „A redus ameninţarea unei ofensive inamice. I-am împiedicat să acţioneze. Am mutat luptele pe teritoriul inamicului, astfel încât să poată simţi ceea ce noi simţim în fiecare zi”, a declarat Sîrski.
 De ce nu e bine să dormi cu crini în cameră
De ce nu e bine să dormi cu crini în cameră. Superstiții și legende uimitoare
Flori nobile, cu un parfum inconfundabil și un aspect maiestuos, crinii se bucură de popularitate. De altfel, pe seama lor au luat naștere o sumedenie de superstiții dar și legende uimitoare. Crinii au diferite semnificații în diferite culturi, în funcție de culoare. Cum se bucură de atâtea calități și parfumează atât de plăcut orice încăpere, nu ai cum să nu te întrebi de ce nu e bine să dormi cu crini în cameră.
Cum a scăpat Mircea Geoană de o anchetă penală. Foto/Arhivă
CULISELE STATULUI PARALEL. Cum a scăpat Mircea Geoană de o anchetă penală
Mircea Geoană a fost acuzat că s-ar fi folosit de influența sa pentru a obține sume de bani pe care urma să le folosească în campania electorală de la alegerile parlamentare din 2008. Șerban Pop a fost cel care l-a denunțat pe fostul lider PSD în rechizitoriul în care fostul șef al Fiscului a fost trimis în instanță pentru luare de mită. Însă, în luna decembrie a anului trecut, procurorii au clasat acuzația lui Geoană.