Articolele din categoria ACTUAL:

Adormirea Maicii Domnului
SĂRBĂTOARE 15 august - Adormirea Maicii Domnului sau Sfântă Mărie Mare, sărbătoare uriașă în calendarul ortodox
Adormirea Maicii Domnului este praznuita pe 15 august. Despre aceasta sarbatoare nu gasim informatii in Sfintele Evanghelii, ci numai in Traditia Bisericii. Potrivit acestei Traditii, Maica Domnului a fost instiintata printr-un inger de mutarea ei din aceasta viata: "Acestea zice Fiul tau: Vremea este a muta pe maica Mea la Mine. Nu te teme de aceasta, ci primeste cuvantul cu bucurie, de vreme ce vii la viata cea nemuritoare“. Dupa ce Fecioara Maria si-a cerut iertaciune de la toti, si-a dat duhul. Domnul Insusi S-a coborat din ceruri pentru a primi in mainile Sale sufletul ei cel sfant. Atunci s-au petrecut multe minuni: ochii orbilor si auzul surzilor s-au deschis, ologii si bolnavii s-au vindecat.
Vatmanul n-a realizat ce se întâmplă decât la semnalele pasagerilor
Accident înfiorător la Arad. O femeie a murit, prinsă sub tramvai, după ce căruciorul în care era fiica ei cu handicap s-a blocat între uși
Accident înfiorător la Arad, luni seară. O femeie a murit, zdrobită de tramvai, după ce căruciorul în care se afla fiica ei, în vârstă de 12 ani, cu handicap, a rămas blocat între ușile mijlocului de transport în comun. Tragedia s-a petrecut sub ochii copilului și ai pasagerilor îngroziți. Potrivit unor surse citate de Realitatea Plus, vatmanul nu s-ar fi asigurat la plecarea din stație și a închis ușile înainte ca toți pasagerii să coboare. 
STARE DE ALERTĂ în Costinești, după ce O MINĂ MARINĂ ar fi explodat în apă
Răsturnare de situația. Ce era, de fapt, a doua mina marină din zona Mangalia? Forțele Navele Române: „Nu au fost identificate mine marine în derivă”
Răsturnare de situația în cazul celei de-a doua presupuse mine marine a cărei prezență a fost raportată în apele Mării Negre, în zona Mangalia. Alerta s-a dat după ce în zona digului din fața Hotelului Forum din Costinești s-a produs luni dimineață o explozie, ipoteza luată în calcul fiind cea a unei mine marine, pe fondul războiului din Ucraina.
Ce nu fac politicienii pentru cât mai multe voturi
A început campania. Cum pozează politicienii în oameni normali, pentru a alege voturi
A mai rămas un an a mai rămas până când românii vor fi chemați din nou la urne,  iar politicienii au început deja campania electorală. Marcel Ciolacu, Gabriela Firea, George Simion, dar și alții din vârful partidelor încearcă din răsputeri să atragă electorat. Dacă unii merg în turnee prin țară, alții aleg să se promoveze pe rețelele de socializare. Este și cazul Gabrielei Firea care s-a pozat alături de soțul ei...la cules de roșii. Și primarul Clujului, Emil Boc, a ales aceeași strategie de promovare. 
Val de procese pentru RECALCULAREA pensiilor! 1400 de mineri din Valea Jiului vor bani mai mulți
Val de procese pentru RECALCULAREA pensiilor! 1400 de mineri din Valea Jiului vor bani mai mulți
Val de procese pentru RECALCULAREA pensiilor minerilor din Valea Jiului. Potrivit liderilor de sindicat, în prezent sunt deschise circa 1400 de procese, iar reclamanții au mari șanse să câștige mai multe drepturi bănești. Sindicaliștii susțin că s-a ajuns în această situație pentru că cei de la casele de pensii ar fi calculat cu rea intenție, astfel încât să acorde pensii cât mai mici.