Articolele din categoria ACTUAL:

Talon pensie - imagine de arhivă
Formula de calcul a pensiilor cu care merge Ciolacu la Bruxelles. La ce să se aștepte românii - Cifrele care țin o țară întreagă pe jar
Oficialii români merg la Bruxelles, în frunte cu premierul Marcel Ciolacu, ca să ceară undă verde pentru majorarea pensiilor celor cinci milioane de români. Guvernul vrea renegocierea PNRR și modificarea sau chiar eliminarea procentului de 9,4% cheltuieli din PIB cu pensiile. Până atunci, bătrânii țării o duc tot mai greu, și n-au nicio speranță să primească mai mulți bani anul acesta, când criza bate la ușă. Este de așteptat ca următoarea majorare de pensii să aibă loc de la 1 ianuarie 2024. Sunt vehiculate mai multe scenarii. 
Horoscopul săptămânii 14-20 august 2023
Horoscopul săptămânii 14-20 august 2023. Ce zodii vor fi ajutate de Chiron să își vindece rănile
Horoscopul săptămânii  14-20 august 2023 - Săptămânas care tocmai a început va fi una plina de schimbari si de o energie puternica pe care trebuie sa o descoperim si sa o controlam. Venus retrograda si Chiron formeaza o alianta care poate duce la recuperarea dar si la agravarea ranilor. Trebuie sa fim pregatiti sa ne bucuram de beneficiile acestei colaborari insa sa fim atenti si sa ne protejam de orice efecte secundare negative.
Ambulanta
3 morți, pe o plajă din Mamaia, după ce s-au aventurat în marea agitată. Alte două persoane, transportate la spital - Minivacanță de Sfântă Mărie, terminată tragic
Trei persoane au decedat, luni, dupa ce s-au aventurat in marea agitata. Ele au fost scoase inconstiente din apa, incidentul petrecandu-se pe o cunoscuta plaja din Mamaia. In ciuda eforturilor de salvare, medicii sositi la fata locului au fost nevoiti sa declare decesul. Alte doua persoane au fost transportate constiente la spital.
Reportaj exclusiv în laboratorul secret al Poliției Române.
Reportaj exclusiv în laboratorul secret al Poliției Române. Dezvăluiri bombă despre drogurile consumate de tineri
Reportaj exclusiv în laboratorul secret al Poliției Române, unde sunt analizate drogurile consumate de tinerii români. Substanțele care fac ravagii sunt din ce în ce mai inovative, ne-au spus specialiștii care nu au vrut să își dezvăluie identitatea de teamă să nu devină o țintă pentru traficanții sau consumatorii de droguri. Au fost și situații în care, ca să vândă cât mai multă marfă, dealerii au combinat cocaina cu .. făina. 
Poliție / Foto: Inquam Photos
Fete de 12 și 14 ani, la un pas să fie răpite de pe stradă, în plină zi! O mașină cu geamuri fumurii a băgat spaima în locuitorii in Ilfov - Mărturii cutremurătoare
Este alertă maximă lângă Capitală după ce doi indivizi ar fi încercat să răpească două copile de 12, respectiv 14 ani de pe stradă. Polițiștii sunt acum pe urmele indivizilor extrem de periculoși. Potrivit vecinilor, fetele au scăpat deoarece una dintre ele a țipat în momentul în care au fost trase în mașină.
Horoscopul zilei, luni 14 august 2023
Horoscopul zilei, luni 14 august 2023. Intensitate emoțională, odată cu intrarea Lunii în extravagantul Leu
Horoscopul zilei, luni 14 august 2023. Intensitatea emotionala este probabila astazi. Luna inca in Rac face trigon cu sensibilul Neptunul, dar se ciocneste si de Pluto cel manipulator, astfel incat sentimentele pot fi usor de armat. Luna se invarte apoi intr-un Leu extravagant, ceea ce face spectacole dramatice. Chiar si asa, ridicarea unei probleme, oricat de teatrala este, este adesea primul pas necesar catre rezolvarea acesteia. 
PASTILA PENTRU SUFLET - Pilda zilei de 13 august:  Pilda zilei de 13 august: Comorile fiecăruia
PASTILA PENTRU SUFLET - Pilda zilei de 13 august: Pilda zilei de 13 august: Comorile fiecăruia
Rugăciunea zilei - Rugăciune către Sfânta Întâia-Muceniță Tecla„Sfântă Tecla, întâia pătimitoare pentru Hristos și propovăduitoare a Evangheliei, privește din ceruri către noi, cei neputincioși și împovărați cu multe păcate, care cerem de la tine ajutor și călăuzire. Ceea ce din tinerețe ai slujit lui Hristos, povățuiește pe cei tineri să iubească pe Domnul și să împlinească sfintele Lui porunci. Ceea ce ai suferit pentru credință și pentru curăție, fii ocrotitoare celor nedreptățiți, alinătoarea durerilor celor suferinzi și sprijinitoare celor ce se luptă împotriva ispitelor și a patimilor. Ceea ce ai viețuit mulți ani în pustie și te-ai nevoit în post și rugăciune, dăruiește dor de cer și râvnă sfântă monahilor și monahiilor care și-au închinat viața slujirii Domnului. Ceea ce ai fost întocmai cu Apostolii, dăruiește-ne să devenim apostoli ai lui Dumnezeu prin viețuirea, prin faptele și prin cuvintele noastre, ca să fim lumină în lume. Tu, ceea ce te-ai rugat pentru sufletul răposatei Falconila și ai înduplecat pe Dumnezeu să o izbăvească din focul cel de veșnic, fii mijlocitoare pentru iertarea sufletelor celor dragi ai noștri, care au trecut la cele veșnice. Iar nouă, celor aflați pe marea învolburată a acestei vieți trecătoare, ajută-ne să împlinim făgăduințele Sfântului Botez, să spălăm cu lacrimi de pocăință întinăciunea păcatelor, și să dobândim îndreptarea vieții, prin viață virtuoasă. Înalță rugăciuni către Domnul Hristos, ca să întărească poporul bine-credincios în fapte bune, să ne dăruiască cele de trebuință în viața aceasta, și toate cele de folos pentru mântuirea sufletelor, să ne păzească de căderi în păcat, și să ne învețe a viețui potrivit voii Sale, ca să ne învrednicim a ajunge întru lumina cea neînserată a Împărăției Sale celei veșnice, și să slăvim, împreună cu toți sfinții, pe Tatăl, și pe Fiul, și pe Sfântul Duh, în vecii vecilor. Amin.”
2 tineri care se aflau pe salteaua gonflabilă, spulberaţi de un jetski, la Eforie Nord
Doi tineri care se aflau pe salteaua gonflabilă, spulberaţi de un jetski, la Eforie Nord! Unul dintre ei, în stare gravă - Mesajul cutremurător al mamei sale
Doi tineri care se plimbau pe o saltea gonflabilă trasă de un jetski au fost spulberați de un alt jetski. Incidentul șocant s-a petrecut pe o plajă din Eforie Nord, la finalul săptămânii trecute, însă abia duminică au apărut informații despre el ca urmare a unei postări făcute pe Facebook de mama unuia dintre răniți. Este vorba despre un tânăr care a fost resuscitat chiar pe plajă, ulterior fiind transportat în stare gravă la spital, unde a fost operat.