MENIU

N\'Doye a petrecut iar în week-end

N\'Doye

Săptămâna şi scandalul la Dinamo! Fiindcă a fost week-end şi cluburile au fost deschise, senegalezul N\'Doye şi-a făcut din nou de cap! I-a sfidat încă o dată pe şefii din Ştefan cel Mare şi a petrecut până la 5 dimineaţa în noaptea de sâmbătă spre duminică chiar dacă peste câteva ore trebuia să intre în cantonament la Săftica.

Ousmane N\'Doye a comis-o din nou. Paparazzi au dat nas în nas cu mijlocaşul dinamovist la ora 5 dimineaţa într-un club din capitală.

Şefii lui Dinamo s-au săturat de escapadele senegalezului şi se gândesc să-l trimită la echipa a doua, asta în cazul în care pe adresa clubului nu va sosi nicio ofertă concretă.

\"Dacă lucrurile într-adevăr nu se mai pot îndrepta şi antrenorii decid plearea lui păi ce mai poţi să faci. Echipa a doua ce are de făcut, se duce şi el pe la Botoşani, pe la Suceava mai vede şi el alte zone în România pe care nu le-a văzut\", a declarat acţionarul Vasile Turcu.

Chiar dacă vor să scape de N\'Doye, şefii din Ştefan cel Mare nu vor să îl cedeze gratis pe senegalezul pe care Ţălnar şi Dinu se gândesc să nu-l titularizeze în partida cu Astra.

\"Eu l-aş băga indiferent ca să luăm 6 puncte, maxim în cele două etape\", a mai spus Turcu.

Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo Vasile Turcu Ousmane N\'Doye