MENIU

Dramă pentru familia românului de 25 de ani mort în Italia. Lui Simon i-a căzut un copac în cap

Dramă fără margini pentru o familie din Maramureș. Fiul lor în vârstă de 25 de ani a murit după ce un copac i-a căzut în cap. Bărbatul era pădurar în Italia, iar tragedia a avut loc la locul de muncă. Părinții tânărului așteaptă acum sicriul cu trupul neînsuflețit pentru a-l conduce pe ultimul drum. 

Familia tânărului de 25 de ani se pregătește de înmormântare

Vasile Simon este românul în vârstă de 25 de ani care și-a pierdut viața în Italia, după ce colegul lui a tăiat un copac, iar arborele i-a căzut direct în cap. Panicat, bărbatul vinovat de accident a sunat imediat la numărul de urgență. Vasile Simon a fost resuscitat de medicii sosiți la fața locului, însă în zadar.

Vasile Simon s-a născut și a copilărit în Vișeu de Sus, județul Maramureș. Acasă, tânărul avea în grijă mai multe oi și vaci. Bărbatul era pasionat și de instrumentele muzicale, iar postările lui pe rețelele de socializare făceau deliciul internauților.

Familia tânărului de 25 de ani este sfâșiată de durere după ce a primit vestea cruntă. Acum, părinții lui Vasile Simon se pregătesc de înmormântare. Bărbatul își va dormi somnul de veci la un cimitir din orașul natal.