Înfiorător! Afacerea uriașă prin care au fost răpiți copii
Dezvăluiri șocante după o investigație realizată de una dintre cele mai mari agenții de știri din lume! Sute de mii de copii sud-coreeni, adoptați de familii din SUA, Europa și Australia, au fost, de fapt, răpiți din familiile lor. Timp de decenii, guvernele occidentale ar fi facilitat această mega-afacere, lăsând mii de vieți distruse în urmă.
Cum a furat Occidentul sute de mii de copii? Adopții false
Agenția Associated Press a desfășurat o anchetă care arată cum, timp de decenii, sute de mii de copii din Coreea de Sud despre care se spunea că sunt orfani, au fost de fapt răpiți și vânduți înainte de a fi dați spre adopție familiilor din Occident.
O victimă a acestui sistem a relatat presei cum a fost luată din familie, în urmă cu 40 de ani, și trimisă în Franța, fără ca autoritățile să verifice veridicitatea documentelor sale. Investigația a scos la iveală că guvernele occidentale, inclusiv cele din Statele Unite și Franța, au încurajat aceste adopții, ignorând dovezile de fraudă.
Mamelor care abia nășteau li se spunea că fiii și fiicele lor au murit.
Totul, în timp ce agențiile de adopții făceau presiuni asupra unora dintre mame și mituiau angajații spitalelor pentru a lua copiii.
„Simțeam atât de multă presiune încât lucram non-stop. Copiii soseau. Munceam ca să îi trimitem mai departe, timp în care veneau și mai mulți. Când o agenție spunea în acte că un copil a fost abandonat, cât de mult încerca de fapt să-i găsească pe părinți?
- Agenția nu făcea niciun efort. Zero.”, se arată în dialogul cu o fostă angajată a serviciului de adopții coreean.
Dezvăluirile vin după o serie de interviuri cu peste 80 de persoane care au fost adoptate și lucrători din sistem. Mărturiile lor portretizează o realitate șocantă: copiii ajungeau în străinătate cu nume inventate sau erau schimbați între ei, fiind vânduți ca pe obiecte.
Consecințele acestei situații sunt uriașe: în întreaga lume, țări precum Olanda și Suedia au început să oprească adopțiile internaționale, iar Franța și Elveția și-au recunoscut vina în privința acestor practici.