MENIU

Elena Udrea: Actuala comisie e interesată dacă îmi spăl sau nu maşina pe bani publici

Elena Udrea: Actuala comisie e interesată dacă îmi spăl sau nu maşina pe bani publici
Foto: rtv

Elena Udrea a acuzat actuala comisie de anchetă de "hărţuire". Elena Udrea s-a arătat revoltată de faptul că anumiţi membri ai comisiei au făcut dezvăluiri pe surse către presă legate de achiziţiile de autoturisme Logan.

"Subiectul Daciilor Logan este un subiect dat pe surse către presă, lucru care arată din nou faptul că actuala comisie e interesată nu de bugetul cheltuit de către Ministerul Turismului, ci de modul în care eu consum sau nu benzină când merg cu maşina şi dacă cumva îmi spăl maşina din bani publici", a afirmat Elena Udrea.

Elena Udrea a anunţat că va colabora cu actuala comisie doar dacă Ludovic Orban şi Adriana Săftoiu îşi vor da demisia.

"Eu vreau să colaborez mai bine cu actuala comisie de anchetă, dar nu pot face asta în condiţiile în care Ludovic Orban şi Adriana Săftoiu, care mă atacă sistematic, mai fac parte din comisie. Când îşi vor da demisia sau vor fi înlocuiţi lucrurile vor sta altfel, mai ales că eu deja am depus o plângere penală la adresa lor", a declarat ministrul Turismului.

Potrivit evz.ro, Elena Udrea a cumpărat nouă Dacii Logan la un preţ cu 50.000 de lei mai mare decât suma alocată iniţial. Şi asta cu toate că legislaţia în vigoare nu permite depăşirea bugetului iniţial.

Povestea Loganurilor apare într-un raport depus la Comisia parlamentară de anchetă de către Unitatea pentru Coordonarea şi Verificarea Achiziţiilor Publice (UCVAP).

Citeşte şi Elena Udrea a demarat campania "Ziua porţilor deschise" la Camera Deputaţilor