MENIU

Firea, atac la un primar PSD. "O să ne pârască la președinte, ce-o să ne facă?"

Gabriela Firea

Pentru că de mult are comportament de disident în partid, primarul Gabriela Firea nu contenește să atace orice membru PSD care îl susține pe rivalul Drgnea. Ultima victima, Daniel Florea, primarul de la sectorul 5

Scandal uriaș în Consiliul General al Primăriei Capitalei unde se discută o nouă rectificare bugetară. Primarul Capitalei Gabriela Firea a lansat un atac exploziv la adresa primarul Sectorului 5, Daniel Florea.

Gabriela Firea a vorbit despre piedicile pe care primarul acestui sector, Daniel Florea, i le-ar fi pus in momentul in care a dorit sa ofere sprijin acestor persoane.

"E vina mea ca primarul a sunat si a interzis colegiilor mei sa se ocupe de soarta familiilor sinistrate? E vina mea? (...) Noi ne-am aratat tot sprijinul. Nici nu voiau sa ne primeasca la sedinte.

S-au dus oamenii din Primaria Capitalei cu forta si am fost refuzati. S-a spus ca intram peste atributiile lor. Au spus dl primar de la Sectorul 5 cu un coleg care a stat aici cocotat (consilierul general Orlando Culea, care a fost presedinte de sedinta timp de doi ani - n.red.) . Am vrut sa ii ajutam din primul moment. I-am si invitat la primarie si ce am auzit? Ca vrem noi sa ii facem rau (primarului - n.red.), ca ii incalcam atributiile. Doamnele de la Sectorul 5 sunau pe ascuns le noi sa le dam pampersi pentru copii si haine ca ei nu aveau. La asta s-a ajuns", a sustinut Firea in sedinta de consiliu.

„Interesul poartă fesul. (...) Deci îi sprijinim acum, dacă tot s-a făcut public scandalul, fără voia dlui de la Sectorul5. Ce o să ne facă, o să ne bată, o să ne omoară, o să-și pună toată camarila pe noi, o să ne pârască la dl președinte, o să ne scoată din țară, ce o să ne facă? O să-i ajutăm pe acei oameni cu ceea ce au nevoie. (...) Nu mai luam cuvântul, că am văzut ce înseamnă să iau eu cuvântul, dar pentru că am văzut că data trecută nu ați dat un vot pe rectificarea bugetară, iar acum ați venit cu sute de amendamente la o amărâtă de rectificare, dar nimeni nu spune nici de gaze, nici de subvenția la transport. Venim cu totul și cu totul altceva. Unele nici nu există, ca și capitole, sunt inventate, dar tac din gură, ca să nu spuneți că mă dau eu deșteaptă”, a spus Gabriela Firea.

Mai multe articole despre:
null