MENIU

Veşti triste despre Monica Anghel: "Am făcut o semipareză"

<p>Monica Anghel</p>

Monica Anghel a povestit, de curand, ca trecut prin clipe dramatice.

S-a întâmplat în urmă cu doi ani... Artista a povestit, la o emisiune tv, că a avut grave probleme de sănătate. A fost sfătuită de trei medici în aceeaşi zi să se opereze de urgenţă, în caz contrar, risca să nu mai poată merge!

„Sunt bine, am reînceput fizioterapia. Problema asta e mai veche, de acum doi ani, când am fost diagnosticată cu o hernie de disc și trei medici mi-au spus, în aceeași zi, că trebuie să mă operez de urgență. Am făcut o semipareză, nu mai puteam să mai merg. A fost un moment îngrozitor pentru mine, pentru că m-am speriat foarte-foarte tare. Am fost la un profesor de recuperare şi mi-a spus că n-am nicio şansă şi că trebuie să mă operez de urgenţă”, a declarat Monica Anghel, citata de ele.ro.

„Dar, după o a doua ședință cu o doamnă doctor, am putut să merg și nu am mai avut dureri. Acum doi ani, am avut nişte dureri de mă dădeam cu capul de pereţi. Îngrozitor a fost. După a doua şedinţă, n-am mai avut niciun fel de durere. Îmi era frică să merg, nu-mi venea să cred că nu mai am nicio durere… M-am chinuit îngrozitor de tare, dar acum sunt bine”, a încheiat cantareata.