MENIU

Zona de lux a Capitalei este în alertă: Grupare de femei care vânează bărbații cu dare de mână

Grupare de femei, „interesate” de bărbații cu bani ce roiesc prin Nordul Bucureștiului. Foto/Arhivă

Zona de lux a Capitalei este în alertă. O grupare de 20 de femei care ar vâna bărbații cu multe zerouri în conturi ar fi fost deconspirată. Zeci de bărbați ar fi căzut în plasa tinerelor. Cum reușeau sa-i atraga pe domni

Acestea merg în locurile de fițe ale Capitalei și sunt cu ochii pe bogătașii care apar la fiecare pas. Încearcă să îi cucerească prin diferite metode, iar de cele mai multe ori reușesc. Ele analizează și felul în care sunt îmbrăcați ceilalți membri ai familiei, privind stilul și brandurile acceptate.

„Dacă pune ochii pe cineva, începând de la tot. Eu nu-mi permit să mănânc în fiecare zi la restaurant, cum fac ei. Este o industrie pentru a agăța bărbați bogați. Eu nu am de ce să mint. E o industrie asta să agăți bărbatul să-l divorțezi. Te uiți să vezi ce mașină, nevasta cum e îmbrăcată, copilul cum e îmbrăcat, totul. Se gândește ce urmează după. Dacă nevasta e îmbrăcată cu branduri se gândesc și ele.

Nu mai e ca înainte, te duceai cu domnișoara la baie, o așteptai. Acum nu mai lăsați bărbații singuri la baie că vin ele și se împiedică de el și el e slab. Apoi fuge de acasă. Nu fuge azi, dar fuge el la un moment dat. Vă treziți de 8 martie că îi cumpără ei buchet de flori mai mare decât al vostru. Ele știu tot, cine intră cu mașina, cât dă șpagă”, povestește Cosmin Stăncescu​ la podcastul Tare de Tot cu Viorel Grigoroiu.

Gruparea este bine organizată

Se pare că în cadrul grupării există și o șefă care le indică locațiile în care pot descoperi cei mai mulți bărbați potenți financiar. Cosmin Stăncescu a menționat că gruparea are în jur de 20 de femei care își doresc să îii cucerească pe domnii cu multe zerouri în conturi.

„E o grupare de 20 de femei, dar mai dispare una, apare alta în grup. Mi-a spus o fată și mi-a povestit tot. E o industrie întreagă. Ea era șefa, îmi tot spunea dacă știu dacă sunt. Era șmecheră femeia. Ea e șefa grupării și le trimite pe fete la diferite restaurante, unde știe că vine cineva. Mai avem și noi barosani din provincie. Vin mai mulți în teambuilding. Există o grupare în București Nord care vrea să-i despartă pe bărbați”, a mai spus acesta.