MENIU

Alina Sorescu a stat la tribunal mai bine de 8 ore cu fostul soț. Ce mai are de împărțit cu Alexandru Ciucu?

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au stat mai bine opt ore în sala de judecată la ultimul termen din procesul de divorț! Cântăreața și fostul ei partener nu au reușit să ajungă la un acord în privința programului de vizite pe care îl vor avea fiicele lor, Carolina și Raisa. Alina Sorescu a rupt relația după 13 ani de căsnicie. De atunci, cei doi s-au întâlnit de mai multe ori în instanță.

Alina Sorescu a mers la ultimul termen din proces alături de avocat și de mama ei. Fostul ei soț ajunsese mai devreme și o aștepta deja în interior. Audierile au durat mai bine opt ore, iar curtea a rămas în pronunțare. În fața presei, cântăreața a declarat că speră ca soluția dată de instanță să fie în beneficiul fiicelor sale, potrivit Realitatea Plus.

Alina Sorescu a transmis că ea și fostul ei soț au primit custodie comună, însă cele două fetițe vor avea domiciliul în casa ei. Alexandru Ciucu ar urma să primească drept de vizită, însă judecătorii nu au aprobat programul pe care și-l dorește bărbatul, fiindcă nu ar fi în beneficiul fiicelor sale.

Nu pare să mai fie nicio speranță de împăcare între cei doi. Atât Alina Sorescu, cât și fostul ei partener au spus cuvinte grele în spațiul public. Cântăreața îl acuză pe bărbat că nu vrea să le lase pe fiicele sale să meargă la evenimentele și emisiunile la care ea participă.




Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în 2008, iar după 13 ani de căsnicie și-au anunțat divorțul. Cântăreața a transmis că procesul s-a încheiat, însă cel de partaj nici măcar n-a început. 

Mai multe articole despre:
alina sorescu divort ciucu si fiul