MENIU

Și-a luat un iubit cu 40 de ani mai bătrân, în ciuda familiei. Apoi a dat explicația. Toți au amuțit

O poveste de dragoste dintre o studentă de 20 de ani și iubitul ei de 60 de ani atrage multe priviri, dar și nemulțumirea părinților fetei. Cazul a intrat în atenția presei, iar cei doi au devenit celebri, fără să își dorească neapărat.

Leah Sanibaldi, o tânără din Nashville, Tennessee și-a cunoscut iubitul, pe Ress Benson, în urmă cu trei ani, pe când acesta cânta într-o formație alături de tatăl ei.

Atracția a fost instantanee, a spus fata, dar relația care abia se lega a fost întreruptă de părinții ei. Ulterior, cei doi au reluat relațiile și au devenit oficial un cuplu.

Acum, ei și-au propus să se căsătorească, după ce tânăra își va termina studiile.

Cum merg lucrurile pe stradă? "O mulțime de oameni de uită la noi, dar nu ne simțim ofensați. Știu că îi șocăm atunci când ne sărutăm, dar nu ne pasă, deoarece nu facem nimic greșit", spune fata.

Ea admite că se confruntă cu opoziția familei sale, dar că acest lucru nu poate schimba cu nimic lucrurile.

"Când l-am întâlnit pe Ress a fost ca o uniune spirituală - două spirite care s-au găsit în univers", spune Leah.

Avertizată că ar putea rămâne văduvă de tânără, Leah nu este speriată. "Toate relațiile se termină mai devreme sau mai târziu, fie cu o despărțire, fie cu moartea cuiva, dar dacă ești prea preocupat de acest aspect atunci pierzi ce este cu adevărat important", mai spune tânăra.

"Cred că multe femei mai în vârstă sun geloase pe mine deoarece am un iubit atât de atrăgător", concluzionează Leah.

 

Mai multe articole despre:
cuplu