MENIU

Accident în nordul Capitalei, în zona șantierului M6: Un pieton care traversa neregulamentar a fost rănit grav

Un accident grav a avut loc în nordul Bucureștiului, în apropierea Fântânii Miorița, exact în zona restricțiilor de circulație impuse de șantierul liniei de metrou M6, care va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni. Incidentul, care s-a soldat cu o victimă grav rănită, s-a petrecut pe Șoseaua București-Ploiești, unde un pieton a fost lovit de un autoturism.

Cum s-a întâmplat accidentul

Potrivit unui membru al comunității Infotrafic București și Ilfov, citat de b365.ro, accidentul s-a produs imediat după trecerea de pietoni. Pietonul traversa neregulamentar șoseaua, la doar câțiva metri distanță de trecerea de pietoni marcată. La fața locului, echipajele de urgență au intervenit rapid, fiind începute manevrele de resuscitare asupra victimei.

„Accidentul a avut loc în sensul de mers spre Otopeni, la Fântâna Miorița, unde pietonul a traversat neregulamentar, în apropierea trecerii de pietoni,” a declarat martorul. El a avertizat și asupra faptului că traficul în zonă este deviat, circulându-se pe o singură bandă pe sensul opus, ceea ce îngreunează semnificativ deplasarea. Șoferii sunt sfătuiți să evite zona, dacă este posibil, pentru a evita blocajele.

                            Accident rutier în Nordul Capitalei / Sursa foto - b365.ro 

Restricțiile de circulație din zona șantierului M6 complică și mai mult situația traficului, iar autoritățile avertizează pietonii și șoferii să respecte cu strictețe regulile de circulație pentru a preveni astfel de incidente tragice.