MENIU

Horoscop. Cât de uşor îl seduci în funcţie de zodie

Vărsătorul este uşor de cucerit numai “din vorbe”, pe când bărbatul Peşti are nevoie de multe dovezi de iubire. Vezi cât de uşor îl cucereşti pe bărbatul viselor tale!

Berbec

Dacă îţi pui mintea la contribuţie, Berbecul poate fi uşor de sedus. Trebuie doar să-l inciţi, să-l provoci, să-i dai posibilitatea să te descopere pas cu pas. Fii misterioasă, dezvăluie-te câte puţin şi va fi atras de tine ca de un magnet. În schimb dacă simte din prim că eşti a lui s-ar putea să-ţi fie greu să-l păstrezi. Nu-i plac femeile care i se oferă pe tavă.

Taur

Taurul se îndrăgosteşte repede dacă femeia respectivă este pe placul lui. Dacă eşti frumoasă, aranjată, rafinată, cultă va fi floare la ureche să-l seduci. Problema este că îţi va fi greu să-i păstrezi interesul după ce trece prima parte a relaţiei, cea în care te descoperă şi te „explorează”. Nu uita că Taurul se plictiseşte repede.

Gemeni

E cam greu să-i intri în graţii unui nativ din Gemeni. E mofturos şi nu îi convine nimic. Acum vrea o femeie „de casă”, iar mâine vrea o vampă. Dacă nici el nu ştie cum te vrea, tu n-ai nicio şansă să-ţi dai seama. Oricum, e şi el bărbat ca toţi ceilalţi, deci nu e imposibil să-l cucereşti dacă îţi doreşti să fii lângă el. Trebuie doar să fiţi pe aceeaşi lungime de undă.

Rac

Se îndrăgosteşte greu şi are nevoie de un anumit tip de femeie. Nu oricine poate fi pe placul lui. Vrea şi o iubită pasională, şi o mamă, şi o soră, toate în aceeaşi femeie. Dacă reuşeşti să fii aşa cum îşi doreşte, o să te placă din prima, dar va dura până se îndrăgosteşte cu adevărat de tine. Însă şi când se va întâmpla asta, să fii sigură că e pentru toată viaţa.

Leu

În ciuda comportamentului său de „mascul feroce”, Leul e foarte uşor de sedus pentru că nu-i trebuie decât un singur lucru: complimente. Spune-i că e cel ami bun, că e eroul tău, că nimeni nu mai e ca el şi deja i-ai atras atenţia. Orice femeie care îl face să se simtă ca un rege îl poate avea la degetul mic. Nu te lua după aparenţe, nu este chiar atât de îngâmfat şi inabordabil pe cât pare.

Fecioară

E foarte greu de cucerit pentru că este un perfecţionist. Vrea să aibă alături femeia cea mai frumoasă, cea mai inteligentă, cea mai puternică, cea mai pricepută în bucătărie… Şi evident că o asemenea femeie nu există. Ca să-i atragi atenţia de la început ai grijă să fii mereu bine îmbrăcată şi să arăţi traznet. Apoi îi poţi dovedi, câte puţin, că te pricepi la multe alte lucuri.

Balanţă

Şi Balanţele sunt greu de cucerit. Nici ei nu ştiu ce vor, aşa că e greu să-ţi dai seama ce aşteaptă de la tine. Azi vor una, mâine vor alta şi Doamne-fereşte să aibă de decis între două femei! Dacă ai de a face cu un astfel de bărbat nu poţi decât să laşi destinul să decidă. Dacă vă potriviţi şi sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, atunci veţi fi împreună. Dacă nu… nu.

Scorpion

Scorpionul cade rapid în plasa unei femei frumoase şi pasionale. Dacă eşti deschisă la nou, senzuală, focoasă… atunci va fi floare la ureche să-l ai doar pentru tine. Iar odată ce s-a îndrăgostit de tine, fii sigură că nu-i va trece uşor. În schimb nu îi plac femeile plictisitoare, lipsite de personalitate. Dacă eşti acest gen, mai bine renunţi la el pentru că nu te vei putea preface tot timpul.

Săgetător

Trebuie să fii cu adevărat femeia vieţii lui ca să-l cucereşti pe deplin. Săgetătorului îi place libertatea, îi place celibatul şi toate avantajele pe care le aduce acesta. Cam greu să renunţe la el pentru o femeie. Dacă vrei să fie al tău, dă-i de înţeles că nu vrei să-i îngrădeşti libertatea şi fii gata să îi oferi tot spaţiul de care are nevoie.

Capricorn

Foarte freu de cucerit! Capricornul nu are încredere în femei şi trebuie să-i dovedeşti cu vârf şi îndesat că ai intenţii bune dacă vrei să se apropie de tine. Altfel, chiar dacă pare să-ţi acorde atenţie, nu te iubeşte cu adevărat. Ca să-l cucereşti nu există o reţetă specială. Trebuie dpar să fii tu, să fii naturală şi sinceră. Detestă femeile prefăcute şi minciunile.

Vărsător

Îl cucereşti… din vorbe. Este semnul care adoră să vorbească, să facă schimb de idei, să comunice. Dacă te pricepi la cuvinte şi ai puţină cultură generală va cădea în plasa ta de la prima discuţie. Dar trebuie să fii deschisă cu el, sinceră şi să ai multe poveşti de spus. Nu vei reuşi să-l atragi dacă eşti o femeie tăcută, introvertită.

Peşti

E greu de cucerit pentru că nu-şi deschide inima în faţa unei femei decât dacă are încredere în ea. Va trebui să-i aduci dovezi ale bunelor tale intenţii, să-i arăţi că eşti romantică, pasională, că poţi avea grijă de el ca o mamă. Nu rezistă în faţa dovezilor de iubire necondiţionată. Odată ce a devenit al tău, poţi fi sigură că va rămâne al tău mult timp.

Articolul integral pe Unica.ro.

Mai multe articole despre:
sex cuplu horoscop zodii