MENIU

Horoscop special: Sezonul Balanței va schimba totul în viața a trei zodii. Acestea vor trăi momente de cotitură și se vor redescoperi în fața destinului

Sezonul Balanței va schimba totul în viața a trei zodii

Între 22 septembrie și 23 octombrie, ne aventurăm în perioada Balanței, zodia care simbolizează frumusețea, senzualitatea și armonia. Acest sezon promite noroc pentru trei dintre semnele zodiacale, datorită influenței astrale favorabile, inclusiv trigonul Soarelui cu Jupiter în Gemeni. Transformări mari îi așteaptă pe acești nativi în această perioadă de tranziție de la vară la toamnă, când echilibrul dintre lumină și întuneric devine din ce în ce mai vizibil.

Pe data de 22 septembrie, odată cu echinocțiul de toamnă, Soarele iese din zodia Fecioară și intră în Balanță. Vom asista astfel la niște schimbări majore pentru trei dintre semnele zodiacale. Senzuala și carismatica Balanță, guvernată de Venus, aduce în viața acestor trei nativi posibilitatea de a se redescoperi, mai mult echilibru și schimbări majore.

Fiind semnul justiției și al păcii, Balanța echilibrează viața acestor trei nativi, ajutându-i să se redescopere la adevăratul lor potențial. Să vedem așadar cine sunt norocoșii trași la sorți de către astre care vor fi supuși unor schimbări majore, odată cu începutul toamnei?

Ce intrare te îngrozește cel mai mult? Răspunsul îți dezvăluie cea mai mare frică din subconștientul tău

Berbec

Soarele se află în casa parteneriatului, luminând toate relațiile pe care le aveți pe orice natură: platonice, amoroase, de serviciu sau de prietenie. Sezonul Balanței, zodia cu care te oglindești în astrologie, aduce mai mult calm tact și echilibru, cu toate că aceste cuvinte nu prea te caracterizează. Vei renunța să mai fii impulsiv/ ă, vei regândi relațiile pe care în care ești deja implicat/ă și vei observa o schimbare semnificativă în parteneriatele amoroase, dar și profesionale.

Eclipsa de Soare de pe data de 2 octombrie din Balanță îțj va schimba perspectiva în care privești relațiile cu ceilalți. În timp ce unele relații se vor transforma, altele noi vor începe, aducându-ți beneficii pe viitor. Iar cu Jupiter retrograd, cu siguranță vei regândi regulile pe care ți le-ai impus până acum în ceea ce privește conexiunile cu ceilalți. Oare oferi mai puțin decât primești în relații? Nu că reciprocitatea este cheia succesului.

Marte, planeta guvernatoare a zodiei tale se află în Rac și în casa a patra a Berbecului, casa familiei și căminului. Ceea ce înseamnă că vei căuta armonia și echilibrul în căminul tău, lăsându-te ghidat/ ă de emoții.

Horoscop CHINEZESC, săptămâna 23-29 septembrie 2024. Dragonul oferă curaj zodiilor care s-au lăsat călcate în picioare până acum. Noi energii binefăcătoare pentru semnele norocoase

Balanță

Cum puteai lipsi de pe această listă, dragă Balanță, mai ales că Soarele intră în zodia ta? Dorințele și aspirațiile tale cele mai înalte vor deveni principala prioritate în această perioadă. Ai trecut prin câteva săptămâni de introspecție în sezonul Fecioarei, nu-i așa? Ei bine, a venit momentul ca totul să se schimbe în viața ta.

Vei renaște din propria cenușă, te vei simți o persoană cu totul diferită, îți vei schimba stilul personal, vei face modificări în aspectul tău fizic, dar și în comportamentul tău în relațiile cu ceilalți. Universul te sprijină în orice acțiune pe care vrei să o întreprinzi și îți oferă proiecte care se aliază cu intențiile tale, dar și cu calitățile pe care le ai. Nu fi surprins/ ă dacă vei primi din senin propuneri neașteptate care par căzute din cer.

Spune clar și răspicat intențiile tale pentru că doar așa se vor manifesta, verbalizându-le. Nu uita că ai o super putere, și anume autenticitatea de care dai dovadă. Este șansa ideală să te redescoperi pe tine însăți și să fii o sursă de inspirație pentru ceilalți.

Horoscopul săptămânii 23 - 29 septembrie. Mercur vine în ajutorul zodiilor aflate în încurcătură. Trei semne vor avea parte doar de reușite

Capricorn

Truditorii zodiacului, Capricornii vor beneficia de schimbări majore în sezonul Balanței. Soarele din Balanță îți va lumina casa a zecea, a imaginii publice, ceea ce bineînțeles că este un atu pentru tine, spun astrologii. Va fi perfect pentru că vei avansa din punct de vedere profesional și imaginea ta va fi una impecabilă.

Soarele tranzitează casa ambițiilor profesionale, ceea ce înseamnă că vei obține un post mai bun în firma în care activezi, un job potrivit preferințelor și pregătirii tale, cu alte cuvinte vei străluci pe podium la locul de muncă.

Cu planeta Marte în zodia Racului vei avea parte de schimbări și pe planul parteneriatelor și al relațiilor de orice fel. Alianțe strategice se întrevăd la orizont, așa că vei fi binecuvântat/ă din acest punct de vedere. Sezonul Balanței te ajută să pui în echilibru inteligența emoțională de care dispui cu empatia și ambiția de care dai dovadă, astfel încât să ai parte de schimbări radicale în relațiile personale, dar și profesionale.

Horoscopul dragostei, săptămâna 23 - 29 septembrie. Astrele pansează rănile zodiilor care au suferit în dragoste. Două semne au șanse mari să își găsească jumătatea