MENIU

Cele mai TRĂZNET vedete care ţin Postul cu sfinţenie. NU vor să audă de SEX în Săptămâna Mare

Vedetele nu calcă strmb în post

Nicoleta Luciu este extrem de credincioasa si nu se lauda cu asta. Bruneta respecta cu sfintenie regulile bisericesti, se roaga, merge la manastiri, iar postul pentru ea e post.

Daca Luciu tine postul ca la carte, alte bombe sexy marturisesc ca nu pot sa-l tina pe tot, insa in Saptamana Mare sigur nu calca stramb, potrivit WOWbiz.ro.

Luciu nu pune gura pe carne sau lactate, si-a luat adio de la noptile romantice cu sotul ei, chiar daca se vad destul de rar, mai exact in weekend, si-a propus sa nu se certe cu nimeni, iar activitatile ei profesionale si le triaza in asa fel incat sa nu greseasca cu nimic.

"Eu postesc de la varsta de 20 de ani. Tin posturile. Mananc fructe si legume, merg si la biserica, ma rog. Sunt credincioasa de felul meu, dar nu-mi place sa ma laud. In general, nu doar acum ca e post, nu-mi place sa ma cert cu nimeni, nu vreau sa deranjez, sa supar, imi vad de ale mele. Eu tot ce am pana in acest moment, ce sunt astazi, ca am copiii sanatosi, ii multumesc doar lui Dumnezeu", a declarat Luciu.

Cristina Roman recunoaste ca posteste doar in zilele de vineri. "Mai tin vinerea post, dar nu tin postul Pastelui complet pentru ca nu pot. Daca nu mananc carne, mi-e rau. Nu mananc paine, orez, carbohidrati si atunci trebuie sa mananc carne. Sex nu fac pentru ca nu am cu cine", a declarat Cristina Roman.

Sanziana Buruiana isi face de cap in post, cu iubitul ei, Nicolae Zuluf, mai putin in Saptamana Mare. "Tin post, o saptamana, ultima saptamana. Tin si din punct de vedere alimentar, si din punct de vedere sexual, ca sa spun asa. O saptamana nu fac sex", ne-a spus Sanzi.

Mai multe articole despre:
null