MENIU

Cum se va schimba viața zodiilor în următoarea perioadă. Două planete în perfectă armonie pe cer

Cum se va schimba viața zodiilor în următoarea perioadă. Două planete sunt aliniate în perfectă armonie pe cer. Este vorba depsre Soare și planeta Jupiter, supranumită și planeta norocului.

Cum se va schimba soarta zodiilor în perioada imediat următoare

Pe măsură ce traversăm luna octombrie, îmbrățișăm energiile mai profunde ale toamnei. Energiile cerești care se manifestă sunt indiscutabil puternice. Această lună a adus un eveniment ceresc remarcabil, caracterizat de una dintre cele mai luminoase și norocoase aliniamente ale anului: trigonul Soarelui cu Jupiter.

În astrologie, un trigon are loc atunci când două planete se aliniază la un unghi de 120 de grade, favorizând o conexiune armonioasă și înălțătoare, care încurajează fluxul de energie fără efort. Trigoanele apar atunci când planetele sau luminariile precum Soarele și Luna traversează semne care aparțin aceluiași element — foc, pământ, aer sau apă.

În timpul trigonului Soarelui cu Jupiter în 2024, observăm Soarele poziționat la 21 de grade în semnul armonios al Balanței, un semn cardinal de aer. Între timp, Jupiter intră retrograd la 21 de grade în Gemeni, semnul de aer mutabil, creând o conexiune dinamică între aceste două corpuri cerești.

Horoscop 15 octombrie 2024. Unii nativi petrec timp cu persoanele iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Care este semnificația trigonului Soarelui cu Jupiter 2024?

Odată cu intrarea Soarelui în Balanță, întâmpinăm sezonul Balanței, care ne infuzează viețile cu un spirit diplomatic, o apreciere pentru frumusețe și o căutare a dreptății. Înainte ca Soarele să treacă în Scorpion pe 22 octombrie, este posibil să simți o dorință puternică de a te concentra pe armonie, echilibru, estetică și formarea de conexiuni. Între timp, Jupiter a rezidat în semnul sociabil al Gemenilor din 25 mai, amplificând dimensiunile intelectuale ale vieții, inclusiv comunicarea, interacțiunile sociale și căutarea cunoașterii.

Când cea mai strălucitoare stea se aliniază cu expansivul Jupiter — cunoscut drept marele benefic datorită reputației sale de cea mai norocoasă planetă din sistemul nostru solar — într-un trigon armonios, ne putem aștepta la un val de optimism, noroc, creștere personală, bucurie și o mulțime de oportunități pentru succes. Cu entuziasmul la cote maxime, vei găsi mai ușor să abordezi provocările direct. Acest lucru ar putea deschide calea pentru recompense financiare sau creștere în carieră, influențate de dinamica unică a hărții tale natale. Viața ta socială va deveni mai vibrantă și mai plină de satisfacții datorită acestei aliniamente între două semne dinamice de aer.

Este important de menționat că atunci când Jupiter este în retrograd, influența trigonului s-ar putea manifesta mai mult intern și emoțional decât exterior. Imaginează-ți că ai o descoperire personală care îți sporește încrederea și pregătește scena pentru o promovare, în loc să primești pur și simplu o veste directă despre un nou post de la superiorii tăi.

Trigonul Soarelui cu Jupiter 2024

Luni, 14 octombrie2024,  Soarele formează un trigon armonios cu Jupiter. Cu toate acestea, s-ar putea să simți efectele sale aproximativ o săptămână după momentul exact al evenimentului astrologic.

Citeste continuarea pe Sfatul Părinților.

Mai multe articole despre:
horoscop astrologie zodii