MENIU

Scandalul planșeului de la Unirii. Daniel Băluță anunță retragerea șantierului: „Sunt șocat!”

Băluță a cedat în fața buldozerelor lui Nicușor Dan. Foto/Captură video

Conflictul pe planșeul podului de la Piața Unirii aproape că s-a transformat într-un mic război, victime căzând trei angajați de la Poliția Locală Sector 4. După ce Nicușor Dan a intrat cu buldozerele peste gardurile lui Băluță, cel din urmă anunță retragerea.

Primarul de la Setorul 4 a dat ordin ca toți oamenii pe care i-a trimis în centrul Bucureștiului să plece, însă edilul susține că în continuare, are dreptate.

Nicolae Ciucă îi ia apărarea lui Nicușor Dan: „M-am opus Cortinei Roșii de Fier care amenință să cadă după decizia CCR; mă opun și gardurilor puse cu forța”

„Sunt șocat de efectele generate de demersul legal de a pune în siguranță centrul Capitalei, care au condus, astă seară, la rănirea celor doi colegi de la Primăria Sectorului 4, loviți în timpul intervenției brutale, cu excavatoarele Primăriei Generale.

Suntem alături de colegii răniți și de familiile lor.

Pentru a pune în siguranță integritatea și viața angajaților Primăriei Sector 4, dar și a echipelor care lucrează la consolidarea planșeului peste râul Dâmbovița de la Piața Unirii, am decis retragerea de îndată a tuturor.

Război total la planșeul Unirii. Nicușor Dan intră cu buldozerele, Poliția Locală S4 s-a pus în fața utilajelor. 3 polițiști locali sunt răniți VIDEO

Consider că violența nu are ce căuta într-o administrație de capitală europeană", a declarat Băluță.

Mai multe articole despre:
daniel baluta nicusor dan buldozere uniri