MENIU

Florin Roman: PSD a declanșat o „mineriadă administrativă” împotriva primarului general, Nicușor Dan

Florin Roman: PSD a declanșat o „mineriadă administrativă” împotriva primarului general, Nicușor Dan

Deputatul Florin Roman acuză PSD de inițierea unei „mineriade administrative” împotriva primarului general al Capitalei, Nicușor Dan. Roman afirmă că polițiștii locali de sector, sub influența primarilor PSD, au devenit „pretorieni” ai acestui partid, lansând amenințări la adresa lui Nicușor Dan.

„PSD a declansat o “mineriadă administrativă “ împotriva primarului general, Nicușor Dan. Niște polițiști locali de sector se transformă în pretorienii PSD, împărțind amenințări la adresa primarului general. Sunt convins ca știu disciplina în construcții pe dinafară.

Atitudinea in forță a primarului PSD de sector și a acoliților lui, nu au nici o legătură cu argumentele administrative. Și nici cu buna colaborare cu primarul general. Îl cunosc bine pe Nicușor Dan. Am lucrat cu el în Comisia de Administrație Publică a Camerei Deputatilor. Știu ca e un om corect. Și ca respectă legea. Uneori e rigid, dar întotdeauna folosește forța argumentelor. Nu a mineriadelor administrative.
Nu înțeleg însă agresivitatea transmisă de dl Baluta subalternilor săi de la Poliția Locală? Sau poate ca asta urmărește să ne transmită PSD. Ca legea se face cu bulanul polițistului de sector. Ca ei sunt puternici.
Solicităm primarului de sector al PSD să nu coboare lupta electorală în administrație. Să lase circul la o parte și să oprească instigarea la violență. Să se pună la masa dialogului civilizat cu primarul general și să găsească soluții comune în baza legii, nu în afara ei”, a transmis Florin Roman.

Mai multe articole despre:
florin roman nicusor dan